Bioscoopreleases week 41

Met o.a. Life, The Walk en Sicario.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Popoz (2015)


Rechercheurs Ivo en Randy willen alleen maar met vette actie criminaliteit bestrijden. Als ze samen met hun enthousiaste stagiair Coco een gijzeling op 'hun' manier aanpakken, loopt dat uit op een regen van kogels, explosies en lijken. Ze belanden in de gevangenis waar ze het moeten opnemen tegen de levensgevaarlijke crimineel Mercator. Als hij Ivo en Randy op het spoor brengt van een drugskartel dat de stad in haar greep houdt, gaan alle remmen los om deze operatie tot een goed einde te brengen.
Bekijk de afbeelding

The Walk (2015)


Film over de beroemdste stunt van Philippe Petit: het lopen tussen de Twin Towers. In de ochtend van 7 augustus 1974 stapte Petit van de zuidelijke toren op een stalen kabel en liep ongeveer een uur tussen de twee gebouwen in. Zodra hij van de kabel afstapte werd Petit direct gearresteerd.
Bekijk de afbeelding

Masterminds (2015)

Regie: Jared Hess

Een nachtwacht bij een bedrijf dat wapens vervoert in de Verenigde Staten, organiseert één van de grootste bankovervallen in de Amerikaanse geschiedenis.
Bekijk de afbeelding

Life (2015)


De freelance fotograaf Dennis Stock heeft een belangrijke opdracht gekregen van Life magazine. Hij ontwikkelt daarbij een onverwachte vriendschap met de acteur James Dean.
Bekijk de afbeelding

Sicario (2015)


De jonge FBI-agente Kate Macy neemt deel aan een CIA-operatie om de baas van een Mexicaans drugskartel uit te schakelen. Samen met twee huurlingen steekt ze de grens over om hem te elimineren, maar daar treffen ze een gevaarlijke andere wereld aan.
Bekijk de afbeelding

Pasolini (2014)


Biopic over de laatste dagen uit het leven van de Italiaanse regisseur Pier Paolo Pasolini. Hij werd op 2 november 1975 vermoord.
Bekijk de afbeelding

The Visit (2015)

Cast: --

Deze mockumentary vertelt het verhaal van hoe regeringen proberen om te gaan met het eerste contact met buitenaards leven.
Bekijk de afbeelding

L'Chaim!: To Life! (2014)


L'Chaim! Is een intiem portret van een man met een zeldzaam en belangrijk verhaal. Chaim Lubelski gaf zijn carrière als schaakspeler en succesvol zakenman in New York op, allemaal om voor zijn oude moeder, een Holocaust-overlever, te zorgen.
Bekijk de afbeelding

Mini en de Muggen (2014)

Cast: --

Mini is een kleine kever die altijd klaar staat voor een gek avontuur. Samen met Egon en Dagmar werkt hij in een vlooiencircus. Maar op een dag loopt alles fout. Miranda, het vlooienmeisje, saboteert het koorddansen en alles lijkt erop dat het de schuld is van Mini. Hierdoor moet hij vluchten en komt hij in contact met een vreselijke bende. Hun leider, de brutale kever Basse, verplicht hem in te breken bij de bijen. Maar Mini wordt betrapt en veroordeeld tot levenslange dwangarbeid. Miranda, die zich schuldig voelt, probeert hem te helpen te ontsnappen. Maar zal het ze lukken?


NieuwsFilm

meest populair