Dvd-releases week 42

Met als absolute topper Mad Max: Fury Road.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Poltergeist (2015)

Regie: Gil Kenan

Legendarisch filmmaker Sam Raimi en regisseur Gil Kenan maken een hervertelling en moderne versie van het klassieke verhaal van een familie wier nieuwe huis bezeten is door kwade geesten. De aanvallen van de angstaanjagende geesten escaleren al snel en ze ontvoeren de jongste dochter van het gezin. De familie moet al snel alles op alles zetten om haar te redden.
Bekijk de afbeelding

Mad Max: Fury Road (2015)


Opgejaagd door zijn turbulente verleden, gelooft Mad Max dat de beste manier om te overleven, in eenzaamheid ligt. Toch voegt hij zich bij een groep, die door de Wasteland vluchten in een War Rig, bestuurd door een elitaire Imperator, Furiosa. Ze ontsnappen van een citadel, getiranniseerd door Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars gestolen is. Woedend, stuurt de krijgshuur al zijn bendes op hen af en achtervolgt hij hen in een Road War.
Bekijk de afbeelding

Cooties (2014)


Cooties gaat over een schoollunch die volledig uit de hand loopt. Als een jong meisje een kipnugget met een vreselijk virus eet, verandert ze in een moordlustige, kannibalistische tiener die de ziekte doorgeeft aan andere slachtoffers (alleen tieners zijn vatbaar voor het virus). Terwijl het virus zich verspreidt, zitten de leraren vast in de school en moeten ze het opnemen tegen een horde doorgedraaide pubers.
Bekijk de afbeelding

The Age of Adaline (2015)


Een jonge vrouw, geboren rond het einde van de twintigste eeuw, wordt na een ongeluk leeftijdloos. Na jaren van eenzaamheid, ontmoet ze een man die het wel eens waard kon zijn haar onsterfelijkheid voor te verliezen.
Bekijk de afbeelding

De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard (2014)


De Pieten van De Club van Sinterklaas kijken vreemd op als Amerigo, het paard van Sinterklaas, plotseling kan praten. Nog voor ze kunnen ontdekken hoe dit kan steelt iemand het paard in de hoop er een talentenjacht mee te winnen. Zonder Amerigo kan het Sinterklaasfeest niet doorgaan! Zal het de Pieten met behulp van Stijn lukken om het paard op tijd terug te vinden om zo het Sinterklaasfeest te redden?
Bekijk de afbeelding

Unfriended (2014)


Zes schoolvrienden ontvangen tijdens het videochatten een Skypebericht van een klasgenoot die precies een jaar geleden zelfmoord pleegde. Ze gaan er eerst van uit dat het een misselijke grap is, maar wanneer het meisje begint te vertellen over hun diepste geheimen, beseft de groep zich dat het hier gaat om iets bovennatuurlijks en kwaadaardigs.
Bekijk de afbeelding

Demonic (2015)

Regie: Will Canon

Detective Mark Lewis en psychollog Elizabeth Klein zijn belast met het onderzoek naar de dood van vijf studenten. De studenten werden op brute wijze vermoord in een verlaten huis. Eén van de overlevenden, vertelt dat de studenten amateur spokenjagers waren, op zoek naar paranormale activiteit en fenomenen in het verlaten huis.
Bekijk de afbeelding

Melody (2014)


De jonge Melody besluit draagmoeder moeder te worden voor een rijke Engelse dame (Emily) in ruil voor een grote som geld. Emily dwingt de wat onstabiele Melody bij haar in te trekken. Op het eerste gezicht lijken de werelden van de twee vrouwen ver van elkaar verwijderd, maar tot hun verbazing groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Totdat het noodlot toeslaat en de geschiedenis zich dreigt te herhalen.
Bekijk de afbeelding

The Face of an Angel (2014)


Een journalist en een documentairemaker zitten allebei achter het verhaal van een moord en de hoofdverdachte van die moord aan.
Bekijk de afbeelding

Spangas in Actie (2015)


De vriendschap van Raaf (Lennart Timmerman) en Abel (Ricardo Blei) komt onder druk te staan wanneer het Spangalis College wordt gesloten en de leerlingen verspreid zullen worden over andere scholen. In hun strijd om dit te voorkomen besluit de vriendengroep het schoolgebouw te bezetten. Dat gaat niet volgens plan. En als Raaf en Abel daarbij flink ruzie krijgen, ontstaan er twee kampen binnen de hechte vriendengroep. Pas nadat het helemaal uit de hand loopt, beseffen ze wat de waarde van vriendschap eigenlijk is.
Bekijk de afbeelding

Hellions (2015)


Dora Vogel is een tiener die net te horen heeft gekregen dat ze zwanger is. Het gevolg is dat ze niet in de stemming is voor Halloween en ze besluit thuis te blijven. Tussen de kinderen die langskomen om snoep op te halen, bevindt zich een groep demonische wezens. Deze zogenaamde Hellions dringen Dora's huis binnen en hebben het gemunt op haar baby.
Bekijk de afbeelding

Tremors 5: Bloodlines (2015)


De gigantische mensetende Graboids zijn terug en dodelijker dan ooit. Ditmaal terroriseren ze de bewoners van een Zuid-Afrikaans reservaat.
Bekijk de afbeelding

Cell 213 (2011)


God en de duivel vechten om de ziel van een lastige advocaat.
Bekijk de afbeelding

Curve (2015)


Een jonge vrouw raakt gevangen in haar auto als een lifter zorgt dat ze een ongeluk krijgt.
Bekijk de afbeelding

Where the Red Fern Grows (2003)


Where the Red Fern Grows is het hartverwarmende verhaal van een jongetje en zijn zoektocht naar zijn eigen hond.


NieuwsFilm

meest populair