Gerucht: 'Dino-Riders'-film op komst

Mannen en vrouwen die dino's gebruiken als strijddieren.

Het lijkt erop dat Mattel een film ontwikkelt gebaseerd op het in de jaren ’80 populaire speelgoedlijn Dino-Riders. Dit meldt The Tracking Board, dat de laatste tijd steeds meer scoops lijkt te hebben.Mattel zou volgens hen samenwerken met Solipsist Film, dat eerder hielp met de productie van Sin City: A Dame to KIll For.

De Dino-Riders waren letterlijk mannen en vrouwen die dinosaurussen gebruikten als strijddieren en daarbij gebruik maakten van futuristische wapens. In 1988 werd een serie gelanceerd, die 14 afleveringen duurde. Centraal daarin stond de strijd tussen de bovenmenselijke Valorians en de slechte Rulons. Zij waren beiden tijdreizigers, maar gestrand in het verleden. De Valorians raakten daar bevriend met dinosaurussen en namen het samen met hen op tegen de Rulons (die zelf gehersenspoelde dino’s gebruikten).

Schrijvers zijn er nog niet, eerst wordt nog gewerkt aan de ontwikkeling van de verhaallijn. Denken jullie dat het interessant kan worden? Hieronder een video van de serie.



NieuwsFilm

meest populair