Trailer 'A Tale of Love and Darkness' van en met Natalie Portman

De actrice maakt met dit Israëlische drama haar regiedebuut.

Hieronder vind je een trailer van A Tale of Love and Darkness, het regiedebuut van Natalie Portman. De actrice schreef tevens het scenario en speelt ook nog eens een hoofdrol in dit Israëlische drama, gebaseerd op de autobiografische roman van Amos Oz. De schrijver beschreef hierin aan de hand van gebeurtenissen in zijn eigen leven hoe de staat Israël tot stand kwam.

Het verhaal begint in Jeruzalem in het jaar 1945. Fania (Portman) - de vrouw van Arieh (Gilad Kahana) en de moeder van de jonge Amos (Amir Tessler) - worstelt met een bipolaire stoornis. Het einde van het Britse Mandaat van Palestina is nabij en de beginjaren van de staat Israël staan voor de deur. Terwijl Fania wordt geconfronteerd met de harde realiteit van het getrouwde leven, onvervulde beloftes en de integratie in een vreemd land, probeert ze op haar eigen manier om te gaan met de depressies.

A Tale of Love and Darkness ging eerder dit jaar in première in Cannes. Over een reguliere bioscooprelease in zowel de VS als Nederland is nog niets bekend.



NieuwsFilm

meest populair