Cast bekend voor 'Jack Reacher: Never Go Back'

Cast bekend voor 'Jack Reacher: Never Go Back'

De opnames voor het vervolg zijn deze week gestart.

Paramount Pictures en regisseur Edward Zwick (Shakespeare in Love, Blood Diamond) zijn deze week gestart met de opnames voor de opvolger van Jack Reacher. De film heeft nu officieel de titel Jack Reacher: Never Go Back gekregen.

Ook de cast is bekendgemaakt. Deze bestaat uit onder meer Tom Cruise (Mission: Impossible - Rogue Nation), Cobie Smulders (Avengers: Age Of Ultron), Danika Yarosh (Heroes Reborn), Austin Hebert (Bonnie and Clyde), Patrick Heusinger (Girlfriend's Guide To Divorce), Aldis Hodge (Straight Outta Compton) en Holt McCallany (Gangster Squad).

Het tweede deel, vanaf 21 oktober in de bioscoop, wordt gebaseerd op het boek 'Never Go Back' uit 2013 van schrijver Lee Child. Dit is het achttiende deel in de boekenreeks rond Jack Reacher, die in het verhaal naar zijn vroegere militaire basis in Virginia vertrekt. Eenmaal daar wordt hij onderdeel van een complot en vervolgens moet hij zijn naam zuiveren voordat hij het leger, de FBI, de politie en een groep criminelen hem weten te achterhalen.



NieuwsFilm

meest populair