Algemeen

Jim Carrey maakt zich op voor misdaadfilm 'True Crimes'

De acteur (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) vervangt de vertrokken Christoph Waltz.

door Jan-Peter Rook om 11:21 in Algemeen
Jim Carrey gaat de hoofdrol spelen in True Crimes, een misdaadfilm van regisseur Alexandros Avranas (Miss Violence, 2013). De acteur uit Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) neemt de plek in van de vertrokken Christoph Waltz. De rest van de cast bestaat uit Agata Kulesza, Charlotte Gainsbourg, Kati Outinen, Zbigniew Zamachowski en Marton Czokas.

Het scenario van Jeremy Brock is gebaseerd op een New Yorker-artikel van David Granns, gepubliceerd in 2008. De film vertelt het waargebeurde verhaal van Krystian Bala, een Poolse schrijver die in 2007 veroordeeld werd voor een moord. De Poolse politie wist jarenlang niet waar ze moesten zoeken naar de dader en het werd zelfs de ‘perfecte misdaad’ genoemd. Bala, die nooit als verdachte genoemd werd, trok de aandacht naar zich toe toen hij een boek publiceerde waarin een soortgelijke moord beschreven werd.

De opnames van True Crimes gaan volgend maand van start in Krakau.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DeMuizenkoning

Avatar

Zonde, zie Waltz liever, denk ook dat hij beter in een verhaal als deze past. Maar ja, wie weet pakt dit wel goed uit.

weszz

Avatar

DeMuizenkoning "Zonde, zie Waltz liever, denk ook dat hij beter in een verhaal als deze past. Maar ja, wie weet pakt dit wel goed uit."


Niet helemaal mee eens, ondanks dat Jim Carrey voornamelijk altijd bekend staat als de komiek en niet snel serieus genomen wordt blijft hij wel iemand die in staat is een personage ontzettend overtuigend neer te zetten! Dus er schuilt wel degelijk meer achter deze man dan wij zien. Waltz daarentegen speelt ook goed maar vaak wel met dezelfde eigenschappen.

DeMuizenkoning

Avatar

weszz "Niet helemaal mee eens, ondanks dat Jim Carrey voornamelijk altijd bekend staat als de komiek en niet snel serieus genomen wordt blijft hij wel iemand die in staat is een personage ontzettend overtuigend neer te zetten! Dus er schuilt wel degelijk meer achter deze man dan wij zien. Waltz daarentegen speelt ook goed maar vaak wel met dezelfde eigenschappen."


Tja mag zijn maar toch zie ik Waltz liever ;) Ik geef toe, hij speelt vaak soortgelijke rollen maar dat neemt niet weg dat hij hdat wel fenomenaal doet. Carrey daarentegen ben ik een beetje moe, kan niet echt zeggen waarom maar ben sowieso geen fan van hem, ook al heeft hij inderdaad wel al een paar keer laten zien dat hij meer kan doen dan de komiek spelen.

NieuwsFilm

meest populair