Genesis Rodriguez vergezelt Kevin James in nieuwe Netflix-komedie

Genesis Rodriguez vergezelt Kevin James in nieuwe Netflix-komedie

'The True Memoirs of an International Assassin' zal ergens in 2016 uitkomen.

De bloedmooie Genesis Rodgriguez (Man on a Ledge, Run All Night) gaat een hoofdrol spelen in The True Memoirs of an International Assassin, een nieuwe komedie van Netflix. De actrice vergezelt Kevin James (Paul Blart: Mall Cop), die eerder al zijn handtekening zette.

The True Memoirs of an International Assassin gaat over een vriendelijke accountant met schrijfambities. Wanneer zijn fictieboek over een internationale moordenaar wordt gepubliceerd als een echt verhaal, wordt hij per ongeluk zelf aangezien voor een huurmoordenaar. Hij probeert te ontsnappen aan de plotselinge faam en bekendheid en komt in Belize terecht. Hier komt hij terecht in een levensgevaarlijk moordplot, dus moet hij op zoek naar zijn eigen hoofdpersonage - Colt Rodgers - om dit alles tot een goed einde te brengen

Rodriguez speelt een undercover DEA-agente wiens identiteit bekend wordt, waarna ze moet samenwerken met het personage van James. The True Memoirs of an International Assassin van regisseur Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) gaat ergens in 2016 bij Netflix in première.



NieuwsFilm

meest populair