Algemeen

Tom Felton & Kate Mara trainen honden in drama 'Megan Leavey'

Ook Edie Falco (The Sopranos) en Ramón Rodriguez duiken op.

door Rik Timmer om 13:19 in Algemeen
In augustus werd bericht dat men een film ging maken naar de militaire dienst van marinier Megan Leavey. Kate Mara zal de titelrol vervullen en Gabriela Cowperthwaite handelt als regisseuse. Sindsdien hebben Edie Falco en Ramón Rodriguez zich ook aangemeld voor een rol en nu kunnen we weer iemand verwelkomen. The Hollywood Reporter zegt dat Harry Potter-acteur Tom Felton aan de cast is toegevoegd als een doorgewinterde hondengeleider.

Op jonge leeftijd meldde Leavey zich bij de K9-eenheid van de mariniers. Leavey's oversten koppelde haar aan een opvliegende Duitse herdershond, genaamd Rex. Drie jaar lang zochten zij in Irak naar bermbommen. Bijgevolg voerden ze meer dan 100 missies uit, welke vele levens redden. De twee bezaten een hechte band.

Wie Rodriguez zal spelen is nog onbekend, Falco treedt op als de moeder van Leavey. Het biografische oorlogsdrama, waarvan het scenario is gepend door Pamela Gray (Conviction), zal binnenkort beginnen met filmen. De opnames vinden plaats in Spanje, en de Amerikaanse staten New York en Zuid-Carolina.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair