Bioscoopreleases week 44

Bioscoopreleases week 44

Met o.a. Spectre en Youth.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Spectre (2015)

Regie: Sam Mendes

Een cryptisch bericht vanuit het verleden stuurt James Bond op een missie naar Mexico-Stad en uiteindelijk Rome, waar hij Lucia Sciarra ontmoet. Zij is de mooie weduwe van een beruchte crimineel. Bond infiltreert bij geheime ontmoetingen en ontdekt het bestaan van de duistere organisatie SPECTRE. In Londen zet Max Denbigh, het nieuwe hoofd van het Centre for National Security, vraagtekens bij Bonds acties en vraagt zich af wat nog het doel is van de MI6, geleid door M. In het geheim weet Bond Miss Moneypenny en Q. achter zich te krijgen en zij helpen in een onderzoek naar Madeleine Swann, de dochter van Bonds oude aartsvijand Mr. White, die mogelijk de sleutel is voor het ontrafelen van het web rond SPECTRE. Als een dochter van een huurmoordenaar snapt zij Bond als geen ander. Als Bond naar het hart van SPECTRE kruipt, leert hij de ijzingwekkende connectie kennen tussen zichzelf en de vijand die hij zoekt.
Bekijk de afbeelding

No Escape (2015)


Een Amerikaanse zakenman gaat samen met zijn gezin in Zuid-Azië wonen. Wanneer ze echter midden in een gewelddadige politieke revolutie terechtkomen, moeten ze zien te vluchten voor de rebellen die de stad aanvallen waarin zij zich bevinden.
Bekijk de afbeelding

Invasion of the Body Snatchers (1956)

Regie: Don Siegel

Een klein stadje valt ten prooi aan buitenaarse wezens die de inwoners veranderen in zielloze schimmen. De enigen die weerstand bieden aan de dreiging zijn een jonge arts en zijn vriendin, die worden achtervolgd door de wezens.
Bekijk de afbeelding

Youth (2015)


Een gepensioneerde dirigent is op vakantie de Alpen wanneer hij de uitnodiging krijgt om op te treden voor Queen Elizabeth II and Prince Philip.
Bekijk de afbeelding

The Paradise Suite (2015)


Een mozaïekvertelling waarin vijf verhaallijnen vervlochten raken. In de film volgen we zes mensen die al dan niet vrijwillig in Amsterdam wonen en ogenschijnlijk niets meer gemeen hebben dan een verre geboortegrond. Toch zullen ze elkaars levens onomkeerbaar beïnvloeden: op de donkerste momenten blijken liefde en vriendschap krachtige motoren om het lot te wenden.
Bekijk de afbeelding

De Grote Zwaen (2015)


Zwart-humoristische thriller over een Amsterdamse schrijver met matig succes en grootse pretenties die het mikpunt wordt van een klopjacht vanwege een tas met geld.


NieuwsFilm

meest populair