Algemeen

Geheel vrouwelijke reboot 'Ocean's Eleven' op komst

Met Sandra Bullock in de hoofdrol.

door Jim Pedd om 15:19 in Algemeen
Steven Soderbergh maakte samen met Brad Pitt, George Clooney en Matt Damon een succesvolle franchise rond de film Ocean’s Eleven. Dat was al een reboot van een film uit 1960, en nu volgt er nog een. Volgens The Playlist wordt er ditmaal gewerkt aan een geheel vrouwelijke variant, met Sandra Bullock in de hoofdrol. Regisseur Gary Ross zou de film moeten regisseren.

Het plan stamt van producent Jerry Weintraub, die meewerkte aan de trilogie van Soderbergh. Hij overleed afgelopen zomer, maar zijn werk is overgenomen door Soderbergh en Clooney. Nu is er ook een scenario, van de hand van Olivia Milch. Het is de vraag natuurlijk of zij het niveau van de trilogie van Soderbergh weet te halen, waarin er een knappe balans tussen humor en actie getroffen werd.

Overigens zou de reboot ruimte hebben voor cameo’s van de oorspronkelijke cast. Zo zou er in het scenario een cameo staan voor George Clooneys Danny Ocean. De kans bestaat dus, dat we de bende nog eens in actie zien komen.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YOLO

Avatar

Ach ja ze gaan op de Ghostbusters vrouwen remake tour. Ja Hollywood heeft weer wat nieuws "uitgevonden". :N

Thiver

Avatar

Van mij mogen ze, zo lang we dan ook maar vermannelijkte versies krijgen van vrouwenfilms. Ik kan niet wachten op The First Husbands Club. :D

David1

Avatar

Hier zit de wereld op te wachten.

JamesBond

Avatar

Thiver " Ik kan niet wachten op The First Husbands Club. :D"


En inplaats van 'Bridemaids' dan 'Bestmen' of zoiets ;)

M0vieFreak

Avatar

YOLO "Ach ja ze gaan op de Ghostbusters vrouwen remake tour. Ja Hollywood heeft weer wat nieuws "uitgevonden". :N"


JA, en dan ook nog een vrouwelijke Expendables film. Dus binnenkort komen er wel meer van dit soort nieuwtjes denk ik wat ik erg onnodig vind. :N

Ik vind niet erg dat ze dit willen doen alleen het is slecht dat ze hiervan een reboot willen maken, zoals van Ghostbusters. Maak dan een film met een soortgelijke concept en laat het hele Ocean's Eleven aan de kant. Maar nee ze willen de beroemde titel gebruiken. Maar we zullen zien wat het word.

SeanDeNiro

Avatar

Dit kan nooit wat worden. Vrouwen hebben geen humor zoals mannen die wel hebben. Nog maar te zwijgen over fysiek en mentaal vermogen. Dit gaat 10x niets worden, net als GB.

Decepticon

Avatar

Ik heb de Ocean's trilogie nooit leuke films gevonden, dus dit laat ik helemaal schieten.

joppiesaus

Avatar

Te gek voor woorden, zit hier ook Sony achter?

Olrik

Avatar

Dit is echt volledig overbodig... Ocean's Eleven is een fantastische film en heeft absoluut geen vrouwelijke reboot nodig. We weten allemaal wat voor goed idee de twee vervolgen waren, laten we ons dit alsjeblieft besparen deze keer.

schrader

Avatar

SeanDeNiro "Dit kan nooit wat worden. Vrouwen hebben geen humor zoals mannen die wel hebben. Nog maar te zwijgen over fysiek en mentaal vermogen. Dit gaat 10x niets worden, net als GB."Hele rare opmerking dit..

nieuwslaatste nieuws

meest populair