Video

Bekijk de complete short 'Ice Age: Cosmic Scrat-tastrophe'

Het kleine eekhoorntje bevindt zich in een wel heel penibele situatie.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 18:16 in Video
Blue Sky Studios heeft de complete nieuwe Ice Age short vrijgegeven, Cosmic Scrat-tastrophe. Die kan je dus in de speler onderaan dit bericht helemaal bekijken. De short is een soort prequel op de volgende film in de franchise, Ice Age: Collision Course. Scrat maakt een reis die niemand anders gemaakt heeft. Met enorme gevolgen, want hij maakt zijn eigen Big Bang.

”Hij zorgt er min of meer voor dat het zonnestelsel opnieuw ingericht wordt, waardoor het eruit komt te zien zoals we het vandaag kennen,” vertelde producent Lori Forte over het verhaal. ”De reden waarom we van Scrat houden, is zijn doorzettingsvermogen en het feit dat hij altijd omgeslagen wordt en weer opstaat, met het doel zijn nootje te begraven of te pakken te krijgen.”

De gebeurtenissen van deze short leiden de volgende film in. Daarin transformeert de complete IJstijdwereld en raakt de boel bedreigd. Om henzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest hun thuis verlaten en op een epische queeste zoeken naar een nieuw land. De film gaat in juli 2016 in première.


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DeMuizenkoning

Avatar

benjamin "Bekijk het van de positieve kant: zo krijg je het geestige deel van de film gratis al te zien. Al vind ik wat dat betreft dit filmpje toch wat tegenvallend en duidelijk minder leuk dan de vorige Scratintro's."


Ach ja de hele 'Ice Age' reeks stelt nog maar weinig voor. Dat hele verhaal met het nootje vinden & begraven kennen we nu wel, voor mij is de lol er in ieder geval grotendeels vanaf.

Roeltje

Avatar

Deze short gauw ik natuurlijk niet kijken! Ik wacht wel op de film!

sportzorro

Avatar

Zoals altijd gewoon weer GEWELDIG !!! I love you scratt :)

benjamin

Avatar

adofmirosch "Belachelijk dit is gewoon de eerste 5 minuten van de film.
Ze doen het zelfde als Bij deel 4 en dat was ook een hele domme zet."
Bekijk het van de positieve kant: zo krijg je het geestige deel van de film gratis al te zien. Al vind ik wat dat betreft dit filmpje toch wat tegenvallend en duidelijk minder leuk dan de vorige Scratintro's.

drc

Avatar

Scrat was altijd leuk maar deze short vind ik echt te ver gezocht. Waren ze maar gestopt bij deel 3 :N

Goov25

Avatar

Ik vind Scrat altijd het leukste van Ice Age. Vanaf deeltje 4 het enige leuke van Ice Age. Dus ik ben de makers ook dankbaar; hoef ik dit deel ook niet meer te zien.

Banned

Avatar

benjamin "Bekijk het van de positieve kant: zo krijg je het geestige deel van de film gratis al te zien. Al vind ik wat dat betreft dit filmpje toch wat tegenvallend en duidelijk minder leuk dan de vorige Scratintro's."


Gohja ng altijd beter dan die irritante minions. Die laatste spin off was om van te huilen.

Decepticon

Avatar

Ik blijf dit ook geweldig vinden en ik kijk uit naar de volgende Ice Age!
Waar we ook echt weer een "ice age" te zien krijgen.

M0vieFreak

Avatar

Zo te horen is dit de begin van deel 5. Ik wacht wel op de film. :)

adofmirosch

Avatar

Belachelijk dit is gewoon de eerste 5 minuten van de film.
Ze doen het zelfde als Bij deel 4 en dat was ook een hele domme zet.

nieuwslaatste nieuws