Bekijk de complete short 'Ice Age: Cosmic Scrat-tastrophe'

Bekijk de complete short 'Ice Age: Cosmic Scrat-tastrophe'

Het kleine eekhoorntje bevindt zich in een wel heel penibele situatie.

Blue Sky Studios heeft de complete nieuwe Ice Age short vrijgegeven, Cosmic Scrat-tastrophe. Die kan je dus in de speler onderaan dit bericht helemaal bekijken. De short is een soort prequel op de volgende film in de franchise, Ice Age: Collision Course. Scrat maakt een reis die niemand anders gemaakt heeft. Met enorme gevolgen, want hij maakt zijn eigen Big Bang.

”Hij zorgt er min of meer voor dat het zonnestelsel opnieuw ingericht wordt, waardoor het eruit komt te zien zoals we het vandaag kennen,” vertelde producent Lori Forte over het verhaal. ”De reden waarom we van Scrat houden, is zijn doorzettingsvermogen en het feit dat hij altijd omgeslagen wordt en weer opstaat, met het doel zijn nootje te begraven of te pakken te krijgen.”

De gebeurtenissen van deze short leiden de volgende film in. Daarin transformeert de complete IJstijdwereld en raakt de boel bedreigd. Om henzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest hun thuis verlaten en op een epische queeste zoeken naar een nieuw land. De film gaat in juli 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair