Dvd-releases week 46

Dvd-releases week 46

Met o.a. Terminator: Genisys en Inside Out.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Terminator Genisys (2015)


2029, de oorlog met Skynet is in volle gang en een groep rebellen neemt het op tegen Skynet. John Connor is de leider van het verzet en Kyle Reese zijn loyale soldaat. Reese teruggestuurd naar 1984 om Connor's moeder, Sarah te redden van een Terminator die haar moet vermoorden, zodat hij nooit geboren zal worden. Maar wat Reese aan de andere kant ontdekt, is geheel anders dan wat hij verwacht had. Sarah blijkt op haar negende door toedoen van een Terminator weeskind geworden te zijn. Sindsdien is ze opgevoed door een oude T-800, die ze "Pops" noemt. Hij is zo geprogrammeerd dat hij haar beschermt, in plaats van haar probeert te vermoorden. Als gevolg daarvan is Sarah een asociale dame geworden, goed met een scherpschuttersgeweer, maar niet met menselijke emotie. Overigens wijst ze ook haar lotsbestemming af, doordat "Pops" haar altijd verteld heeft dat ze voorbestemd is een grote rol te spelen in de menselijke toekomst. En juist dat brengt het verhaal een andere kant op.
Bekijk de afbeelding

Inside Out (2015)


Opgroeien is moeilijk en Riley is daar geen uitzondering op. Haar leven komt op z'n kop te staan als haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco. Net als ons allemaal, wordt Riley geleid door haar emoties - Vreugde, Angst, Woede, Afschuw en Verdriet. De emoties leven in het Hoofdkwartier, het controlecentrum in de geest van Riley. Vanuit daar adviseren zij haar in het dagelijkse leven. Maar als Riley en haar emoties zich met moeite proberen aan te passen aan een nieuw leven in San Francisco, breekt er chaos uit in het Hoofdkwartier. Ondanks dat Vreugde, de belangrijkste en grootste emotie van Riley, de zaken positief probeert te houden, vindt er een conflict plaats tussen de emoties over hoe omgegaan moet worden met een nieuwe stad, huis en school.
Bekijk de afbeelding

Every Thing Will Be Fine (2015)


Na een ruzie met zijn vriendin rijdt een schrijver doelloos rond. Dan rijdt hij per ongeluk een kind aan dat overlijdt. Het ongeval en de nasleep ervan zorgen voor een zwaar trauma. Met moeite probeert hij om te gaan met het gebeuren en verder te gaan met zijn leven. Maar elke keer als hij in de spiegel kijkt ziet hij een moordenaar.
Bekijk de afbeelding

Kill Me Three Times (2014)


In het Australische surfstadje Eagle's Nest, vormt een jonge vrouw de rode draad in een avontuur dat drie verhalen van moord, chantage en wraak aan elkaar verbindt.
Bekijk de afbeelding

Testament of Youth (2014)

Regie: James Kent

Vera Brittain is een vooraanstaand journaliste, feministe en pacifiste. Testament of Youth is tevens de titel van haar biografie uit 1933, waarin een beschrijving staat van haar ervaringen tijdens de Eerste Wereldoorlog en het begin van haar weg naar het pacifisme. Tijdens de oorlog verloor Brittain haar broer en haar verloofde Roland Leigh
Bekijk de afbeelding

Effie Gray (2014)


Euphemia "Effie" Gray is een model en de muze en echtgenote van kunstcriticus en maatschappijhervormer John Ruskin. Dit wordt later een driehoeksverhouding als Effie ook nog eens aanpapt met schilder John Everett Millais.
Bekijk de afbeelding

La loi du marché (2015)


De eenenvijftig jarige THierry zit al twintig maanden zonder werk. ALs hij een baan aangeboden kreeg, komt hij al snel voor een moreel dilemma te staan. Moet hij alles accepteren om zijn baan te houden?
Bekijk de afbeelding

Xenia (2014)


Vreemdelingen in hun eigen geboorteplaats. De 16-jarige Danny en 18-jarige Odysseus reizen door het land op zoek naar hun Griekse vader, nadat hun Albanische moeder overleden is.
Bekijk de afbeelding

Cuatro lunas (2014)


Vier verhalen van liefde en afschuw tussen mannen van verschillende generaties.
Bekijk de afbeelding

Listen to Me Marlon (2015)


Een documentaire die honderden uren van audio die Marlon Brando opnam gedurende zijn leven combineert, om zo zijn levensverhaal te vertellen.
Bekijk de afbeelding

Cristiano Ronaldo: World at His Feet (2014)


Cristiano Ronaldo: The World at His Feet volgt de voetballer vanaf het begin van zijn carrière in Portugal, zijn doorbraak bij Manchester United en huidige carrière bij Real Madrid.
Bekijk de afbeelding

Gus (2013)


Lizzie verlangt ernaar om een gezin te stichten met haar man Peter maar is niet in staat om zwanger te worden. Haar beste vriendin Andie, die single en losgeslagen is, raakt zwanger na een one-night stand en biedt aan om de baby aan Lizzie te geven. Met tegenzin stemt Peter er mee in en voordat hij het weet verhuist Andie naar de logeerkamer voor de duur van de zwangerschap. Wanneer Peter ook zijn onverantwoordelijke broer uitnodigt ontstaat er al snel een chaos waarbij vriendschappen, familiebanden en een huwelijk op de proef worden gesteld.


NieuwsFilm

meest populair