Bioscoopreleases week 46

Bioscoopreleases week 46

Met o.a. Regression en Scouts Guide to the Zombie Apocalypse.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Regression (2015)


Minnesota, 1990. Detective Bruce Kenner onderzoekt een zaak met betrekking tot een jonge vrouw genaamd Angela, die haar vader John Gray beschuldigt van een onbeschrijfelijke misdaad. Wanneer John onverwacht en zonder herinnering schuld bekent, wordt gerenommeerd psycholoog Dr. Raines ingesteld om hem te helpen zijn herinneringen her te beleven en lijken ze een gruwelijk nationaal mysterie te ontdekken.
Bekijk de afbeelding

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015)


Op de vooravond van hun laatste kampeertrip, ontdekken drie scouts de werkelijke betekenis van vriendschap, als ze hun thuisstadje proberen te redden van een zombie-uitbraak.
Bekijk de afbeelding

A Perfect Day (2015)


Sophie is humanitair hulpverleenster en pas net nieuw in het vak. Een perfecte dag bestaat voor haar uit een ontbijt op bed, seks en vervolgens een vlucht naar een conflictgebied. Als zij samen met haar doorgewinterde collega's alles op alles moet zetten om watervoorziening voor een verlaten gemeenschap te regelen, moeten ze een groep criminelen voor zien te blijven.
Bekijk de afbeelding

The End of the Tour (2015)


Een verslaggever roept herinneringen aan zijn reizen en gesprekken met schrijver David Foster Wallace op, tijdens de promotietour van een nieuw boek.
Bekijk de afbeelding

Ice and The Sky (2015)


Luc Jacquet is vooral bekend om zijn internationale documentaire 'March of the Penguins', die in 2005 de Oscar voor beste documentaire won. Nu is hij teruggekeerd naar de Zuidpool voor een studie over het werk van glacioloog Claude Lorius, wiens baanbrekende werk - het analyseren van ijsstalen - al is begonnen in de jaren 50. Dit heeft geleid tot ons huidige begrip over planetaire temperatuurschommelingen, broeikasgassen en de opwarming van de Aarde.
Bekijk de afbeelding

Corn Island (2014)


De rivier schept en de rivier vernietigt, in een eeuwige cyclus, die zelfs de mens niet kan ontsnappen.


NieuwsFilm

meest populair