Dvd-releases week 47

Dvd-releases week 47

Met o.a. Magic Mike XXL en Mr. Holmes.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Magic Mike XXL (2015)


Drie jaar zijn verstreken sinds Mike de stripperwereld vaarwel zei. De overgebleven 'Kings of Tampa' staan nu ook op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Maar ze willen niet in stilte afscheid nemen en plannen een groots optreden in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike. Op weg naar hun laatste optreden stoppen ze in Jacksonville en Savannah voor wat proefoptredens. Daar leren ze nieuwe mensen kennen, komen ze op de proppen met wat nieuwe moves en schudden ze op een verrassende manier het verleden van zich af.
Bekijk de afbeelding

Mr. Holmes (2015)


1947. De gefrustreerde Sherlock Holmes leeft een teruggetrokken bestaan, bezigt zich als imker en gelooft dat de honing het geheim is achter zijn lange leven. Zijn onderzoeken brengen hem vervolgens naar het naoorlogse Japan, waar hij een zoon van een diplomaat tegenkomt die Holmes kent en verdween aan het begin van de oorlog. Ondanks dat Holmes de persoon niet herkent, prikkelt iets hem om toch op onderzoek uit te gaan.
Bekijk de afbeelding

The World Made Straight (2015)


In een klein dorpje, worden de inwoners achtervolgd door de herinneringen aan een bloedbad tijdens de burgeroorlog. Een rebelse jonge man probeert aan dat geweld te ontsnappen.
Bekijk de afbeelding

October Gale (2014)

Regie: Ruba Nadda

Een dokter neemt een mysterieuze man in huis, die met een kogelwond aanspoelt bij haar afgelegen strandhuisje. Al snel komen de twee erachter dat de moordenaar in de buurt is om zijn werk af te maken, terwijl een storm hen van het vasteland afsnijdt.
Bekijk de afbeelding

Bravetown (2015)


Josh is een verloren ziel met een uitzonderlijk muzikaal talent. hij gaat op een reis, en komt daarbij tegen wat hij verwachte het meest nodig te hebben. Maar dat geeft hem juist het gevoel dat de wereld tegen hem is.
Bekijk de afbeelding

De Vijf en de Piratenschat (2014)


Als George, Julian, Dick, Anne en Timmy aankomen op een mooi vakantie-eiland, verwachten ze een rustige vakantie door te kunnen brengen aan zee. Maar er wacht hen een groot avontuur. Terwijl oom Quentin zijn tijd doorbrengt met wetenschappelijk onderzoek, vinden de kinderen een gezonken schip. In het wrak vinden ze een mysterieus kompas. Het eilandmeisje Joe is ervan overtuigd dat er ergens een verborgen piratenschat moet zijn.
Bekijk de afbeelding

Valley of Love (2015)


Isabelle en Gérard hebben zes maanden geleden hun zoon verloren. Maar nu heeft die laatste hun een brief geschreven waarin hij voorstelt om af te spreken in 'Death Valley', de vallei van de dood, diep in de Verenigde Staten. Vader en moeder zien het absurde van de situatie in maar besluiten toch om er heen te gaan en hun zoon op te wachten.
Bekijk de afbeelding

Bound to Vengeance (2015)


Een jong meisje ligt vastgebonden in de kelder van een seksueel roofdier. Ze weet te ontsnappen en dan draait ze het spel om...
Bekijk de afbeelding

Tooken (2015)


Brian Millers is een voormalig CIA-agent die zijn bijzondere vaardigheden al meerdere malen heeft ingezet om zijn familie te redden. Ze keren terug naar een normaal leven in de voorsteden, maar oude gewoontes zijn moeilijk af te leren. Nu kan zijn familie hem niet meer uitstaan. Maar wanneer een stel boosaardige Albanezen zijn enige grote liefde meenemen (zijn hond) zint hij op wraak.
Bekijk de afbeelding

Dangerous Mind of a Hooligan (2014)

Regie: Greg Hall

Vijf voor elkaar onbekende criminelen worden ingehuurd om een bankoverval af te maken. Wat een soepele operatie had moeten zijn, verandert al snel in chaos.


NieuwsFilm

meest populair