Colin Farrell, Ron Perlman en Ben Mendelsohn gewild voor 'Justice League Dark'

Colin Farrell, Ron Perlman en Ben Mendelsohn gewild voor 'Justice League Dark'

Daarnaast een aantal andere mogelijke acteurs en potentiële regisseurs!

De afgelopen week gaan er verschillende geruchten over acteurs die Warner Bros. Pictures en producent/scenarist Guillermo del Toro graag willen hebben voor de al geruime tijd geplande Justice League Dark-film.

Op de lijst staan o.a. Colin Farrell die mogelijk John Constantine zal spelen, Ewan McGregor als Jason Blood, Monica Bellucci als Madame Xanadu en Ron Perlman als Swamp Thing. De studio wl daarnaast rasacteur Ben Mendelsohnvoor de rol van schurk Anton Arcane. Mendelsohn wil echter pas een beslissing nemen wanneer er zekerheid is over een regisseur van de film. Naar verluidt zijn de grootste kanshebbers voor de regie van de film Fede Alvarez (Evil Dead) en regisseursduo Aharon Keshales en Navot Papushado (Big Bad Wolves). Niet erg ervaren regisseurs dus, maar Warner Bros. wil graag del Toro's script intact houden, en dat zal bij grotere namen minder makkelijk zijn om te doen.

De opnamea van Justice League Dark (of mogelijk Dark Universe moeten ergens volgend jaar van start gaan. De opnames van de eerste 'normale' Justice League-film moeten daarnaast in het voorjaar van 2016 beginnen.
.



NieuwsFilm

meest populair