Video

Bruce Willis is de klos in eerste trailer 'Extraction'

Hij wordt ontvoerd door terroristen en het is aan zijn zoon (Kellan Lutz) om hem te redden.

door Jan-Peter Rook om 13:52 in Video
Hieronder vind je de trailer van Extraction, een nieuwe actiethriller met in de hoofdrollen Bruce Willis, Kellan Lutz en Gina Carano. Eerstgenoemde speelt Leonard Turner, een gepensioneerde CIA-agent die wordt ontvoerd door een groep terroristen. Zijn zoon Harry (Lutz) - een overheidsanalist - zet eigenhandig een reddingsoperatie op.

De film is afkomstig van regisseur Steven C. Miller, bekend van films als The Aggression Scale en Under the Bed. Het scenario werd geschreven door Umair Aleem en Max Adams.

Extraction komt in de VS uit op 18 december.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Willis kan weer geld ophalen zonder veel moeite te doen. Vond het nog leuker dat Carano meedoet hoewel ik deze vast oversla.

YOLO

Avatar

De aandacht gaat bij mij ook naar Gina Carano. Nee, Bruce is voor mij afgeserveerd als actie ster. Laat Gina maar zijn plaats innemen.
Ik hoop dat Bruce meer voor de rollen kiest zoals in Moonrise Kingdom of in Looper. Nu las ik dat volgend jaar Bruce en Dave Bautista gaan verschijnen in de actiefilm Marauders. Maar aangezien de C.V. van de regisseur al heel wat C-films heeft gemaakt kan ik maar beter niks verwachten. Het is, als ik de oude term ga gebruiken, gewoon video voer op C nivo. Ik vind B-flms nog te hoog gegrepen voor Bruce.

benjamin

Avatar

Bruce Willis lijkt de zoektocht naar goede rollen echt te hebben opgegeven en Kellan Lutz zie ik op deze manier ook niet direct een grote carrière tegemoet gaan.

Decepticon

Avatar

Ik moet al lachen bij de tekst van dit artikel:
De regisseur ... bekend van ... en ...
Onbekende regisseur, die helemaal niet bekend is en daarmee zijn films dus ook niet.

Dit ziet er idd echt uit als videovoer. Mij aandacht ging ook naar Gina Carano, ook al kan zij niet zo goed acteren, het blijft beter om naar te kijken dan Ronda Rousey haar 'acteer kwaliteiten'.

Ik zal hem misschien wel een keertje checken, maar ik weet nu al bijna dat Willis zijn rol minimaal is en dat het een bijrol is, net zoals in Vice. Het zullen Lutz en Carano zijn die een beetje vechten en schieten door de heel de film.

Wat Willis tracht te bereiken met zijn keuzes weet ik ook niet, maar het is niet best. Het zal enerzijds aan hem liggen, maar anderzijds misschien ook zijn agent. Misschien kan hij Willis geen betere rollen meer verkrijgen.

MovieWanker

Avatar

benjamin "Bruce Willis lijkt de zoektocht naar goede rollen echt te hebben opgegeven"


Tja, als je je ook tegen alles en iedereen opstelt als een onuitstaanbare super eikel kan ik me ook goed voorstellen dat je alleen nog maar in 3e rangs rommel mag opdraven en je niks fatsoenlijks meer aangeboden krijgt. En dat heeft ie toch echt helemaal aan zichzelf te danken...

nieuwslaatste nieuws

meest populair