Edgar Wright maakt animatiefilm over schaduwen

Edgar Wright maakt animatiefilm over schaduwen

Hij regisseert een film voor DreamWorks Animation.

Edgar Wright heeft getekend voor de regie en het co-schrijverschap van een nieuwe DreamWorks Animation film. Deze handelt over schaduwen en wordt de eerste animatiefilm van Wright. Samen met David Walliams zal Wright het scenario van de film schrijven.

”Edgar zal een nieuwe aanpak van dit fascinerende concept leiden en we zijn extatisch om hem aan boord te hebben als regisseur, samen met David als co-schrijver,” aldus Bonnie Arnold en Mireille Soria van DreamWorks Animation. ”We zijn altijd geïntrigeerd geweest door een filmconcept dat draait om schaduwen. Met Edgars komische stijl en zijn kunnen als verhaalverteller, zal het publiek een bijzonder meeslepend en energetisch verhaal voorgeschoteld krijgen.”

En Wright: ”Mijn eerste stappen in het filmmaken als tiener waren op het gebied van animatie, dus het was erg intrigerend een telefoontje van DreamWorks Animation te krijgen over het regisseren van de film. Toen het concept van schaduwen voorgesteld werd, zag ik de poster, de credits en eigenlijk de hele film al voor me. Het is geweldig om dit te schrijven en dat samen met een van mijn oudste vrienden in de komedie, David Walliams te mogen doen.”

Wanneer de film uit moet komen is niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair