Dvd-releases week 48

Dvd-releases week 48

Met o.a. Pixels en Ted 2.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Pixels (2015)


Een stel video game experts wordt gerekruteerd door het leger als jaren '80 video game personages New York aanvallen.
Bekijk de afbeelding

Ted 2 (2015)


In de opvolger van Ted uit 2012 gaan we vrolijk verder met de ongein. Dit keer wil Ted een kindje nemen met zijn menselijke vriendin. Eén probleem: wettelijk is dit niet toegestaan! Ted besluit een advocaat in handen te nemen en start een rechtszaak om het mogelijk te maken.
Bekijk de afbeelding

Pitch Perfect 2 (2015)


De meiden Jesse en Beca zijn afgestudeerd. Ze naderen het einde van hun studentenbestaan en daarmee ook hun tijd als zangeressen in hun zanggroep Barden Bellas. Ze proberen er achter te komen hoe ze hun vriendschap soort van af kunnen sluiten en wat ze gaan doen met de rest van hun leven.
Bekijk de afbeelding

She's Funny That Way (2014)


Een getrouwde Broadway regisseur wordt verliefd op een actrice die ooit prostituee was en probeert haar te helpen bij haar carrière.
Bekijk de afbeelding

Paper Towns (2015)


Quentin Jacobsen is zijn hele leven bezig geweest met het bewonderen van de avontuurlijke Margo Roth Spiegelman. Dus als ze een raam openmaakt en terug in zijn leven klimt, gaat hij met haar mee.
Bekijk de afbeelding

The Farewell Party (2014)


De 75 jaar oude Yehezkel woont in een bejaardentehuis in Jeruzalem. Zijn terminaal zieke vriend Max wil niet langer leven. Aangezien Yehezekel een gepensioneerde ingenieur en uitvinder is, bouwt hij een machine voor zelf-euthanasie, puur en alleen om zijn vriend te helpen. De geruchten over deze machine barsten los wanneer Max van zijn lijden is verlost. Terwijl Yehezkel navigeert tussen aanvragen voor de machine en groeiende afhankelijkheid van zijn dementerende vrouw, beginnen grenzen te vervagen en worden de morele dilemma's onverdraaglijk.
Bekijk de afbeelding

The Little Prince (2015)


Een piloot crasht in een woestijn en ontmoet een klein jochie van een andere planeet.
Bekijk de afbeelding

Last Knights (2015)


Raiden is een krijger die er samen met zijn mannen alles aan doet om hun leider te wreken. Ze nemen het op tegen de meedogenloze heerser Gezza Mott.
Bekijk de afbeelding

Get Santa (2014)


Een vader en zoon werken samen om Kerstmis te redden. Dat doen ze omdat de kerstman in hun garage blijkt te slapen. Zijn slee was gecrasht en in de nasleep van dat ongeluk, zat de politie ineens op z'n hielen.


NieuwsFilm

meest populair