Algemeen

Eerste foto's 'True Crimes' met Jim Carrey

De komedie-acteur weer eens te zien in ander genre.

door Bram de Groot om 09:38 in Algemeen
Hieronder zie je een reeks foto's uit de film True Crimes van regisseur Alexandros Avranas en met onder meer komiek Jim Carrey, uiteraard bekend uit films als Yes Man en Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

In de film, gebaseerd op een New Yorker-artikel van David Granns, speelt Carrey een rol die oorspronkelijk bedoelt was voor Christoph Waltz (Spectre[/i]). Het verhaal zoomt in op het waargebeurde verhaal van Krystian Bala. Deze Poolse schrijver werd in 2007 veroordeeld voor een moord. De Poolse politie wist tijden niet waar ze moesten zoeken naar de dader en het werd zelfs de ‘perfecte misdaad’ genoemd. Bala trok de aandacht naar zich toe toen hij een boek publiceerde waarin een soortgelijke moord beschreven werd.

De misdaadthriller biedt ook rollen aan Agata Kulesza (Ida, 2013), Robert Wieckiewicz (In Darkness, 2011) en Maja Ostaszewska (Jack Strong, 2014). Ergens in 2016 in de bioscoop.


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

brawljeff

Avatar

Hij heeft zich sowieso al bewezen als serieuze acteur in Eternal Sunshine, dus ik ben benieuwd. Denk ook dat hij als komische acteur niet echt relevant meer is, wellicht ziet hij dat zelf ook in.

Goov25

Avatar

Hee, is dat Marton Csokas op foto 3? Lord Celeborn uit LOTR?! Goede acteur T+)

Verder ziet dit er wel echt anders uit voor Jim Carrey! In Eternal Sunshine zagen we z'n ogen nog regelmatig glinsteren en kwam zijn kenmerkende grijns nog regelmatig voorbij, hier lijkt daar geen plaats voor te zijn.

marcjeb

Avatar

brawljeff "Hij heeft zich sowieso al bewezen als serieuze acteur in Eternal Sunshine, dus ik ben benieuwd. Denk ook dat hij als komische acteur niet echt relevant meer is, wellicht ziet hij dat zelf ook in."


Nou als ik kijk naar Ben stiller, Jim Carrey, Eddy Murphy ect. Dan zijn er voor mijn nog geen nieuwe komieken die een film kunnen dragen, zoals zij dat konden.

DeMuizenkoning

Avatar

Goov25 "Hee, is dat Marton Csokas op foto 3? Lord Celeborn uit LOTR?! Goede acteur T+)

Verder ziet dit er wel echt anders uit voor Jim Carrey! In Eternal Sunshine zagen we z'n ogen nog regelmatig glinsteren en kwam zijn kenmerkende grijns nog regelmatig voorbij, hier lijkt daar geen plaats voor te zijn."


The one and only ;) helaas kiest hij zijn projecten niet altijd even goed uit.
Hoe dan ook, dit ziet er niet verkeerd uit, lekker grauw en onheilspellend, ook al zie ik Waltz liever dan Carrey ben toch wel benieuwd.

Baron Von Marlon

Avatar

brawljeff "Denk ook dat hij als komische acteur niet echt relevant meer is, wellicht ziet hij dat zelf ook in."

Moest hij terug een goede komedie leveren, zou hij snel weer relevant zijn. De man heeft gewoon een grappig script nodig en een rol waarin hij zich kan uitleven.

marcjeb "Nou als ik kijk naar Ben stiller, Jim Carrey, Eddy Murphy ect. Dan zijn er voor mijn nog geen nieuwe komieken die een film kunnen dragen, zoals zij dat konden."

Will Ferrell vind ik de beste van de laatste jaren. Verder vind ik het ook maar triest. Wat ik vooral mis, is een grappige, oude gozer in de stijl van Lloyd Bridges en Leslie Nielsen.

YOLO

Avatar

brawljeff "Hij heeft zich sowieso al bewezen als serieuze acteur in Eternal Sunshine, dus ik ben benieuwd."
En in Truman Show, The Majestic, Man on the Moon en ook in The Number 23. Films die niet de komische kenmerken wat carrey heeft zoals in The Mask, Dumb & Dumber, Ace Ventura e.d.

Ik kijk er wel naar uit naar deze film.

M0vieFreak

Avatar

Ben blij om hem weer in een serieuze rol te zien want hij is er goed in.

NieuwsFilm

meest populair