Video

Hoop leuke onzin en sexy Penelope Cruz in nieuwe trailer 'Zoolander No. 2'

"She's hot, I trust her."

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 10:28 in Video
Nog niet zo heel lang geleden zagen we al de eerste trailer voorbijschieten van Zoolander No. 2, het langverwachte vervolg op Zoolander uit 2001. De komedie is opnieuw geregisseerd door Ben Stiller, naast Owen Wilson één van de twee hoofdrolspelers.

Het duo krijgt back-up van grote namen als Penélope Cruz, Benedict Cumberbatch, Kristen Wiig, Olivia Munn en Will Ferrell. In Nederlandse bioscoop verschijnt de tweede Zoolander vanaf 11 februari.


In Zoolander 2 worden er massaal knappe mensen vermoord. Interpol twijfelt geen moment en schakelt de hulp in van Derek Zoolander (Stiller) en Hansel (Wilson). Onder toeziend oog van de mooie Valentina (Cruz) moeten ze de modewereld infiltreren en de moordenaars te pakken zien te krijgen. Mugatu (Ferrell) blijkt al snel verantwoordelijk te zijn. Hieronder een nieuw affiche:
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Ziet er weer leuk uit. Ook een mooie poster. :D

nieuwslaatste nieuws

meest populair