Video

Tom Hiddleston als countryzanger in eerste trailer 'I Saw the Light'

De acteur (The Avengers, Crimson Peak) speelt de legendarische Hank Williams.

door Jan-Peter Rook om 13:56 in Video
I Saw the Light is een film over de legendarische countryzanger Hank Williams, gespeeld door Tom Hiddleston (The Avengers, Crimson Peak). Regisseur en schrijver Marc Abraham (Flash of Genius, 2008) liet zich inspireren door Hank Williams: The Biography, een boek van Colin Escott. Hieronder vind je de eerste trailer van de biopic.

Alle liedjes in de film werden door Hiddleston zelf gezongen. De acteur wordt bijgestaan door Elizabeth Olsen, die Hanks - eveneens muzikale - echtgenote Audrey Mae Williams speelt. De rest van de cast bestaat uit Bradley Whitford, David Krumholtz en Cherry Jones.

I Saw the Light laat zien hoe Williams wereldberoemd werd en wat de gevolgen daarvan waren voor zijn gezondheid en privéleven. De film komt in de VS uit op 25 maart 2016.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Ik wist niet wie Hank Williams was totdat ik de trailer bekeek en 'Hey good lookin'' hoorde. Hiddleston lijkt echt ontzettend veel op Williams! Net als zijn stem. Bizar dat het Hiddleston zelf is die dat zingt.

Trailer ziet er verder heel goed uit. Doet me erg denken aan de Johnny Cash biopic Walk The Line wat een prachtige film is. Ben benieuwd.

benjamin

Avatar

Helaas tot nu toe vrij slecht ontvangen al zou Hiddleston wel prima zijn.

jaime91

Avatar

benjamin "Helaas tot nu toe vrij slecht ontvangen al zou Hiddleston wel prima zijn."

Ai je hebt gelijk. Jammer.

Bilbo

Avatar

Een uitstekende trailer voor een film die tot nu toe helaas niet zo goed ontvangen is. Jammer, want het verhaal leent zich prachtig tot een biopic en Hiddleston als Hank is perfecte casting, lijkt het.

NieuwsFilm

meest populair