Dvd-releases week 50

Dvd-releases week 50

Met o.a. The Man From U.N.C.L.E., Theeb en The Gallows.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Man from U.N.C.L.E. (2015)


The Man From U.N.C.L.E. is gebaseerd op een tv-serie uit de jaren '60 en gaat over een Amerikaanse en Russische spion die beide werkten voor een bureau getiteld United Network Command for Law and Enforcement. Cooper moet de rol gaan spelen van Amerikaanse spion Napoleon Solo. Voor de rol van de Rus Illya Kuryakin worden namen als Joseph Gordon-Levitt, Ryan Gosling en Alexander Skarsgard in het geruchtencircuit genoemd.
Bekijk de afbeelding

The Gallows (2015)


Twintig jaar na een dodelijk ongeluk tijdens een schoolstuk, zorgen pogingen om het stuk en de student die overleed te eren, voor bizarre gebeurtenissen.
Bekijk de afbeelding

Tian jiang xiong shi (2015)

Regie: Daniel Lee

De Romeinse generaal Lucius leidt een legioen China in. Hij wordt achtervolgd door maar liefst 10.000 soldaten, maar krijgt hulp van een Chinese commandant. Samen slaan ze de handen ineen om de onafhankelijkheid van China te bewaren.
Bekijk de afbeelding

Theeb (2014)


In de Ottomaanse provincie Hijaz tijdens de Eerste Wereldoorlog, moet een jonge Bedoeïen wel heel snel volwassen worden, als hij een Britse officier op een gevaarlijke woestijnreis begeleidt, op weg naar een geheime bestemming.
Bekijk de afbeelding

The Last Five Years (2014)


Jamie Wellerstein is een jonge en getalenteerde schrijver die verliefd wordt op actrice Cathy Hiatt. Laatstgenoemde bevindt zich allereerst aan het einde van het huwelijk en gaat met haar liedjes steeds meer terug in de tijd, richting het prille begin van de relatie. De liedjes van Jamie worden juist chronologisch gebracht, wat wil zeggen dat hij zich eerst aan het begin van de relatie bevindt en gedurende de film steeds meer richting het einde van hun huwelijk gaat.
Bekijk de afbeelding

La résistance de l'air (2015)


Vincent is een begenadigd scherpschutter en de onbetwiste nummer één van zijn schietclub. Wanneer hij ernstig in de geldproblemen raakt, wordt dat opgemerkt door het charismatische maar mysterieuze nieuwe clublid Renaud. Hij doet Vincent een niet-alledaags voorstel waarmee hij snel aan geld zou kunnen komen. Vincent neemt de gevaarlijke klus aan in de hoop zijn vrouw en dochter een mooie toekomst te kunnen bieden. Maar zijn rustige leventje verandert weldra in een regelrechte rollercoaster.
Bekijk de afbeelding

De fazantenmoordenaars (2014)


In 1994 wordt een jonge tweeling aangetroffen in een zomerhuisje. Ze blijken op gruwelijke wijze vermoord te zijn. Een aantal aanwijzingen leidt in de richting van een groep studenten van een nabijgelegen kostschool. De zaak wordt echter gesloten wanneer een lokale buitenstaander schuld bekend en wordt veroordeeld voor de moorden. Wanneer de zaak 20 jaar later op het bureau van Carl Mørck belandt beseft hij al snel dat er iets vreselijks mis is. Als Carl en zijn assistent Assad op onderzoek gaan worden ze geleid door een oude noodoproep van een wanhopig meisje dat de geheimen van de moorden lijkt te kennen.
Bekijk de afbeelding

A Christmas Horror Story (2015)


A Christmas Horror Story, een anthologiefilm bestaande uit drie verweven verhaallijnen over de gezelligste feestdag van het jaar. In het dorpje Bailey Downs verloopt kerstmis echter niet zo knus. Een jongetje roept de Krampus op, de anti-kerstman die zich enkel bezighoudt met het straffen van stoute kinderen. Door de komst van dit kwaadaardige wezen is niemand zijn leven meer zeker.
Bekijk de afbeelding

Operator (2015)


Als de dochter van 112-telefoniste Pamela en haar van haar vervreemde man Jeremy, een belangrijk politie-agent, ontvoerd wordt, blijft ze wanhopig achter. Het duo heeft geen andere keus dan de regels van de ontvoerder volgen, waarmee ze al snel in een moeilijk spel terecht komen.
Bekijk de afbeelding

The Christmas Dragon (2014)

Regie: John Lyde

Een groep weeskinderen onderneemt een reis om de verloren magie te herstellen en de Kerst te redden.


NieuwsFilm

meest populair