Details over kostuum Spider-Man in 'Captain America: Civil War'

Details over kostuum Spider-Man in 'Captain America: Civil War'

Het rood-blauwe (?) Spider-Man pak krijgt een ander tintje.

In de voorgaande vijf Spider-Man films waren er uiteraard al wat verschillen te zien tussen de pakken van de superheld, maar het pak bleef - op de zwarte "Venom"-versie na - altijd rood-blauw. Voor zijn zesde optreden, in Captain America: Civil War, zal het pak van acteur Tom Holland een "tintje" krijgen.

Co-regisseur Anthony Russo gaf in een gesprek met SUPER Interessante enkele details prijs over het outfit van de Spinnenman. Op de vraag of we het 'Iron Spider'-pak te zien krijgen zij Russo: "De film laat een mix zien van dat waar iedereen op wacht.... Met een tintje."

Daarnaast gaf hij aan dat er nog wordt gewerkt aan de special effects van het kostuum: "We werken nog steeds aan een aantal dingen, zoals het kostuum. Deze is nog niet klaar aangezien veel gemaakt zal worden met special effects."

Het is nog onduidelijk hoe groot het aandeel van Spider-Man zal zijn in Civil War. Deze zou zomaar groter kunnen zijn dan over het algemeen wordt verwacht, aangezien Spider-Man in het bronmateriaal van de dertiende MCU-film juist een groot aandeel heeft. Het zou ook kunnen dat een deel van het verhaal verder gaat in de losse Spider-Man-film die in 2017 verschijnt. Naar verluidt zouden Robert Downey Jr. (Iron Man) en Chris Evans (Captain America) ook een aandeel hebben in die film.

Hieronder nogmaals de trailer van Civil War, te zien vanaf 5 mei 2016.



NieuwsFilm

meest populair