Bioscoopreleases week 50

Bioscoopreleases week 50

Met o.a. In the Heart of the Sea en Krampus.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

In the Heart of the Sea (2015)

Regie: Ron Howard

Heart of the Sea speelt zich in de winter van 1820 af op het walvisjagende schip Essex. Dat wordt aangevallen door een gigantische walvis, die uit lijkt te zijn op wraak. De nasleep van deze aanval daagt de overlevende bemanning uit een manier te zoeken om weer veilig aan land te komen.
Bekijk de afbeelding

Publieke Werken (2015)


1888. Vioolbouwer Vedder moet zijn huisje verlaten voor het geplande Victoria Hotel, dat tegenover het net opgeleverde station van Amsterdam moet komen te liggen. Kan hij een uitweg vinden? Samen met neef Anijs zoekt hij een uitweg.
Bekijk de afbeelding

Bon Bini Holland (2015)


Robertico Florentina (Jandino Asporaat) is een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van afweet. Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Als Robertico de mooie Noëlla Maduro (Liliana de Vries) ontmoet en ontdekt dat haar vader Ken Maduro (Dennis Rudge) een rijke zakenman is, krijgt Robertico een plan. Als hij Ken weet te overtuigen om te investeren in Bon Bini Bungalows, is hij in één klap uit de problemen. Zijn plan lijkt te slagen maar wordt ingewikkeld als Robertico verliefd wordt op Noëlla. Zal hij zijn zwendel voortzetten of zal hij zijn hart volgen en voor het eerst in zijn leven eerlijk zijn?
Bekijk de afbeelding

Krampus (2015)


Omdat feestdagen ellende en familieruzies betekent, keert de jonge Max (Emjay Anthony) zijn rug jegens Kerstmis toe. Wat hij hier echter mee over zich heen brengt is vele malen erger: de woede van Krampus, een demonische, kwaadaardige entiteit die ongelovigen afstraft. Max' labiele familie wordt weldra belegerd door geliefde iconen van feestdagen, die een monsterlijke vorm hebben aangenomen. Als ze de dag van vreugdes willen overleven, zullen de familieleden samen moeten vechten. Of ze het moeten forceren of niet.
Bekijk de afbeelding

Hrútar (2015)


In een verafgelegen Ierse familievallei, komen twee broers naar elkaar om te redden wat hen het meest dierbare is: hun schapen. Dat, terwijl ze al 40 jaar niet met elkaar gesproken hebben.


NieuwsFilm

meest populair