Trailer & poster 'Ice Age: Collision Course'

Trailer & poster 'Ice Age: Collision Course'

Het vijfde deel staat de Ice Age-wereld (opnieuw) op zijn dak.

Onlangs zagen we nog de inleidende short Ice Age: Cosmic Scrat-tastrophe en nu is het tijd voor de eerste trailer voor de vijfde Ice Age-titel Ice Age: Collision Course van het duo Mike Thurmeier en Galen T. Chu. Opvallend genoeg hebben de trailer en de short de nodige overeenkomsten.

Het meest recente deel [/i] noteerde $877,2 miljoen wereldwijd en de complete filmfranchise noteerde al $2,8 miljoen dollar aan de mondiale bioscoopkassa. Stemmen in de [i]Collision Course van de studio's 20th Century Fox en Blue Sky Studios komen van acteurs als Ray Romano (Manny), Queen Latifah (Ellie), John Leguizamo (Sid), Denis Leary (Diego), Keke Palmer (Peaches), Jennifer Lopez (Shira), Simon Pegg (Buck) en Chris Wedge als Scrat. Vanaf 13 juli 2016 in de Nederlandse (3D) bioscoop.



In Collision Course leidt Scrats volgende poging tot het bemachtigen van die lekkere eikel ertoe dat het voortbestaan van de Ice Age-wereld wordt bedreigd. Sid, Manny, Diego en de rest van de groep moeten huis en haard verlaten en beginnen een zoektocht om de bedreiging te stoppen. Ze reizen naar exotische nieuwe landen waar ze worden geconfronteerd met een aantal nieuwe kleurrijke figuren.

Hieronder de officiële poster van de film:



NieuwsFilm

meest populair