Scott Eastwood volgt zijn vaders voetstappen in western trailer 'Diablo'

Scott Eastwood volgt zijn vaders voetstappen in western trailer 'Diablo'

Walton Goggins, Adam Beach, Camilla Belle en Danny Glover schieten o.a. ook voorbij.

Met westerns is Clint Eastwood verre van onbekend, aangezien de acteur/regisseur vele keren heeft opgetreden als een revolverheld. Het is daarom zo vreemd dan ook niet dat zijn zoon, Scott Eastwood, er ook wat voor voelt om zich in het Wilde Westen te storten. Het resultaat is Diablo, waarvan je hieronder een trailer kan bezichtigen. Eastwood verwezenlijkt de titelrol en wordt omringd door namen als Walton Goggins, Camilla Belle, Adam Beach, Joaquim de Almeida en Danny Glover.

Jackson, een veteraan die in de burgeroorlog gevochten heeft, wordt op een dag wakker en komt tot de verschrikkelijke ontdekking dat zijn vrouw ontvoerd is door meedogenloze bandieten. Zodra Jackson op pad gaat om z'n vrouw te redden, raakt hij in contact met vele moordenaars. De linie tussen mensen die goed en slecht zijn wordt langzaamaan wazig, waardoor het voor onze held lastiger wordt om zijn geliefde te redden. In een laatste vuurgevecht met zijn vijanden moet Jackson alles riskeren.



Diablo is geschreven en geregisseerd door Lawrence Roeck. Carlos De Los Rios, die vele B-films op zijn naam heeft staan, droeg zijn steentje aan het schrijfwerk bij. Begin 2016 zal de western in de VS uitkomen, zij het gelimiteerd.

NieuwsFilm

meest populair