Bioscoopreleases week 51

Bioscoopreleases week 51

Met o.a. Star Wars: The Force Awakens en Carol!

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Star Wars: The Force Awakens (2015)


Een voortzetting van de saga, bedacht door George Lucas, die zich dertig jaar na de gebeurtenissen in Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983) afspeelt.
Bekijk de afbeelding

A Walk in the Woods (2015)

Regie: Ken Kwapis

Na twee decennia in Engeland doorgebracht te hebben, keert Bill Bryson terug naar de Verenigde Staten. Hij gelooft dat de beste manier om weer gevoel te krijgen met zijn thuisland, is door met een van zijn beste vrienden het pad over de Appelachia te lopen.
Bekijk de afbeelding

Les enfants du paradis (1945)


Les Enfants du Paradis uit 1944 vertelt het verhaal van een diepe, maar onmogelijke liefde. De mime-speler Baptiste redt het meisje Garance van arrestatie door de politie en wordt vervolgens verliefd op haar. Maar de omstandigheden laten niet toe dat het paar elkaar krijgt. De slotscene is om in janken uit te barsten: Garance is er vandoor gegaan en Baptiste rent wanhopig door een grote mensenmenigte, op zoek naar zijn vlam. Alles vergeefs. De droeve liefdesgeschiedenis speelt zich af tegen het levendige decor van het Parijse theaterdistrict.
Bekijk de afbeelding

Carol (2015)


In Carol, gebaseerd op het boek 'The Price of Salt' van 'The Talented Mr. Ripley'-schrijver Patricia Highsmith, gaat over de liefdesrelatie tussen twee compleet verschillende vrouwen in het New York uit de jaren 50. De rijke en ongelukkig getrouwde Carol (Blanchett) valt voor de 20 jarige Therese die werkt in een warenhuis.
Bekijk de afbeelding

Mannenharten 2 (2015)


In Mannenharten 2 is er veel, maar ook weinig veranderd in de levens van de mannen. Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar, besluit Tim (Daan Schuurmans) - die net terug is van zijn reis - een tijdje single te blijven en valt womanizer Dennis (Barry Atsma) als een blok voor een nieuw zangtalent. Niels (Fabian Jansen) gooit het na een cursus vrouwen versieren over een hele andere boeg en de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet) zoekt overal in Amsterdam naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde.
Bekijk de afbeelding

Umimachi Diary (2015)


Drie zussen wonen samen in het huis van hun grootmoeder. Als hun 13-jarige halfzus aankomt, komen hun levens op de kop te staan.


NieuwsFilm

meest populair