Warner stelt 'Knights of the Round Table: King Arthur' flink uit

Warner stelt 'Knights of the Round Table: King Arthur' flink uit

De ambitieuze film is naar februari 2017 verschoven.

Hij figureerde nog prominent in onze derde special over de grootste releases van 2016, maar de waan van de dag heeft ons al ingehaald. Guy Ritchie's Knights of the Round Table: King Arthur blijkt pas in 2017 uit te komen. De film zal nu in februari 2017 uit gaan komen. Waarom de release uitgesteld is, weten we niet.

In de film speelt Charlie Hunnam de rol van Koning Arthur. Het is volgens Ritchie de bedoeling om hem geen saaie vriendelijke man te maken maar juist moreel ambigu. "Hij is een overlever," en iemand die op de straat is opgegroeid, leerden we in een recent interview van Ritchie en Hunnam met Entertainment Weekly.

De film is onderdeel van een zeer ambitieus project van Warner en Ritchie. Ze willen maar liefst zes films maken rond de legendarische koning van Engeland. Of die intentie uiteindelijk werkelijkheid wordt hangt uiteraard af van de box office prestaties van de film.

Nu dus niet in juli 2016 in de bioscoop te zien, maar in februari 2017. In de VS is dat vanaf de 17de februari mogelijk, een Nederlandse datum is er nog niet.



NieuwsFilm

meest populair