Video

Tom Hiddleston in duistere nieuwe trailer 'High-Rise'

Ben Wheatley's thriller ziet er behoorlijk veelbelovend uit.

door Zilko Tarici om 12:40 in Video
Tom Hiddleston heeft via zijn Twitter-account een veelbelovende nieuwe trailer gedeeld van High-Rise. Ben Wheatleys (A Field in England regisseerde de thriller, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Tom Hiddleston, Sienna Miller, Jeremy Irons, Luke Evans, Elisabeth Moss, James Purefoy, Reece Shearsmith, Peter Ferdinando and Dan Renton Skinner.

In dit visionaire verhaal dat afspeelt in een enorm appartementencomplex in de nabije toekomst breekt er een klassenoorlog uit, waarbij moderne liften veranderen in strijdvelden en cocktailparty's uitlopen op gevechten. We zien met eigen ogen hoe snel de menselijke beschaving kan veranderen van vreedzaam tot uiterst gewelddadig.

Amy Jump, die eerder de scripts van Kill List en A Field in England voor haar rekening nam, is de scenarist van High-Rise. Film4 en Hanway financieren het project. High-Rise moet ergens in 2016 de Nederlandse bioscopen bereiken.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Nou, ziet er imo niet erg interessant uit. Met Tom Hiddleston zit je normaal altijd wel goed, maar dit lijkt me nog niet wat.

NieuwsFilm

meest populair