Colin Trevorrow wil een "gedurfde en krankzinnige" 'Star Wars: Episode IX'

Colin Trevorrow wil een "gedurfde en krankzinnige" 'Star Wars: Episode IX'

Wat vond hij van de George Lucas-petitie?

Gisteren gaf acteur John Boyega aan dat Star Wars: The Force Awakens-opvolger Star Wars: Episode VIII (2017) veel "duisterder" gaat worden en nu heeft regisseur Colin Trevorrow aangegeven dat hij wil dat zijn Star Wars: Episode IX (2019) "gedurfd en krankzinnig" wordt.

De regisseur van de kaskraker Jurassic World (2015) kwam tot deze uitspraak nadat ET Online hem vroeg naar de onlangs gestarte petitie om de film te laten regisseren door Star Wars-bedenker George Lucas.

"Dat heb ik gezien en het was op een dag dat ik bij LucasFilm was om een grote speech te geven over hoe we willen omgaan met de vernieuwing, de ruwe creativiteit en durf die George bracht met zijn films Én dat we niet bang moeten zijn dat we onszelf in verlegenheid brengen door iets te doen dat misschien gek is," aldus Trevorrow voor de camera van ET Online.

"Toen George Lucas Star Wars maakte, dachten veel mensen dat het bizar was. Als je probeert te pitchen waar die film over gaat - als je nog nooit van Star Wars hebt gehoord - dat zeg je vast 'Dat personage. Zijn vader is deels robot, maar hij kan ook toveren. En er is een kerel die kan vliegen in een ruimteschip. Hij heeft een hond als vriend!' - dan klinkt dat krankzinnig. Maar het is het beste verhaal ooit verteld. De vorm van vernieuwingen en creativiteit die hij bracht wil ik omarmen."

Bovenstaande woorden zal de grootste criticaster van de "rip-off" goed doen en nu al doen uitkijken naar hoe "gedurfd en krankzinnig" het afsluitende deel in de Star Wars-sequel trilogie uitpakt. Star Wars: Episode IX staat gepland voor 24 mei 2019. Eerst krijgen we nog Rian Johnsons Star Wars: Episode VIII, te zien vanaf 24 mei 2017. Hieronder de video met Trevorrows reactie:



NieuwsFilm

meest populair