Bioscoopreleases week 2

Bioscoopreleases week 2

Met o.a. The Danish Girl en Black.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Danish Girl (2015)

Regie: Tom Hooper

The Danish Girl is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Einar Wegener en Gerda Gottlieb, twee Deense kunstenaars uit de jaren twintig. Hun huwelijk nam een drastische wending toen Einar (Kidman) op een dag inviel voor een vrouwelijk model dat normaal door Greta (Paltrow) zou geschilderd worden. De portretten volgden elkaar op en werden dermate populair, dat Greta haar echtgenoot aanspoorde om van geslacht te veranderen. Wat begon als een onschuldig spelletje, eindigde met een geslachtsoperatie die heel de wereld met verstomming sloeg. Einar Wegener zou voortaan als Lili Elbe door het leven gaan.
Bekijk de afbeelding

Criminal Activities (2015)


Vier jonge jongens komen weer bij elkaar tijdens de begrafenis van een voormalige klasgenoot. Een van hen geeft de anderen gevoelige informatie over aandelen waarmee ze direct miljonair kunnen worden. Helaas voor hen loopt de deal niet zoals ze verwacht hadden en zijn ze hun investering kwijt. De zaken worden echter nog erger wanneer blijkt dat één van hen het geld heeft geleend van de maffia.
Bekijk de afbeelding

Daddy's Home (2015)


Een radiomedewerker neemt zich voor om een voorbeeldige stiefvader te worden voor de kinderen van zijn vrouw. Maar dan komt de asociale vader van de kinderen plots in beeld en strijden de heren tegen elkaar voor de liefde van de kinderen.
Bekijk de afbeelding

Elser (2015)


Het adembenemende verhaal van een man die de wereld bijna veranderd had. In 1939, als Hitler miljoenen mensen zover weet te krijgen dat hij de macht kan grijpen, zegt één man een radicale nee: Georg Elser. Hij werd een van de grootste verzetshelden.
Bekijk de afbeelding

The Pearl Button (2015)


De oceaan bevat de geschiedenis van de gehele mensheid. De zee bezit alle stemmen van de aarde en degenen die afkomstig zijn uit de ruimte. Water krijgt impulsen van de sterren en stuurt die door naar levende wezens. Water, de langste grens in Chili, bezit ook het geheim van twee mysterieuze knoppen die werden gevonden op de oceaanbodem. Chili, met zo'n 2670 mijl aan kust en de grootste archipel ter wereld, heeft een bovennatuurlijke landschap. Daarin zijn ook de stemmen van de Patagonische inheemse bevolking te vinden. Sommigen zeggen dat het water een geheugen heeft.
Bekijk de afbeelding

Black (2015)


Mavela en Marwan zijn leden van twee rivaliserende jeugdbendes uit het Brusselse. Hij is lid van de 1080 en zij van Black Bronx. Na een ontmoeting op het politiebureau beginnen ze voor elkaar te vallen maar de strijd tussen de bendes maakt deze liefde zeer moeilijk.


NieuwsFilm

meest populair