Vin Diesel onthult promoposter 'Fast & Furious 8'

Vin Diesel onthult promoposter 'Fast & Furious 8'

Het achtste deel rijdt op zeker de Big Apple binnen.

De afgelopen periode zijn er heel wat berichten verschenen over de plaatsen en landen die te zien zullen zijn in het reeds aangekondigde Fast & Furious 8. Zo zou er geracet gaan worden in de straten van Manhattan en in landen als Rusland, Cuba en IJsland. Hoofdrolspeler Vin Diesel heeft nu een promoposter vrijgegeven voor de film.

Op de poster lezen we niet alleen de vermoedelijke korte (Amerikaanse) filmtitel Fast 8, maar ook de tekst 'New Roads Ahead'. Mogelijk wordt hier een kleine verwijzing gemaakt naar de weg die wordt ingeslagen. Enerzijds is het de eerste film zonder wijlen Paul Walker en het zou de aftrap moeten worden van een laatste trilogie. Uiteraard zien we op de achtergrond New York, waarmee bevestigd lijkt te worden dat de race-helden minimaal in die wereldstad hun bolides laten rondscheuren.

De regie ligt in handen van Straight Outta Compton-regisseur F. Gary Gray en naast Diesel keren in ieder geval Dwayne Johnson, Jason Statham en Michelle Rodriguez terug en waarschijnlijk duurt het niet lang voor ook andere herkenbare namen worden toegevoegd aan de cast. Vanaf 13 april 2017 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair