Dvd-releases week 3

Dvd-releases week 3

Met o.a. Maze Runner: The Scorch Trials, Victoria en Everest.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Vacation (2015)


Rusty Griswold neemt zijn familie mee op een road trip naar Walley World. De bedoeling? De boel met zijn vrouw wat heftiger maken en weer een band opbouwen met zijn zoons.
Bekijk de afbeelding

Maze Runner: The Scorch Trials (2015)

Regie: Wes Ball

De jongeren zaten in de eerste film van regisseur Wes Ball nog vast in een gigantische levensgevaarlijke doolhof, maar bevinden zich nu in de minstens net zo gevaarlijke buitenwereld. Ze zijn dus nog lang niet veilig en staan eigenlijk voor een veel grotere uitdaging. De groep jongeren gaat op onderzoek uit, met Thomas, Teresa en Minho als grootste waaghalzen, en komen achter de gevolgen van de Flare-uitbraak en de bedoelingen van de organisatie WCKD.
Bekijk de afbeelding

Cut Bank (2014)


Dwayne is een automonteur die samen met zijn vriendin Cassandra naar Los Angeles wil verhuizen. Spijtig genoeg heeft het stel hier niet het geld voor, waardoor ze voorlopig nog in hun doodsaaie dorp Cut Bank moeten blijven wonen. Als Dwayne op een dag getuige is van een moord en deze op camera weet te zetten, maakt hij zichzelf wijs dat dit zijn ticket is naar een beter leven. Zulk geluk bestaat echter niet in Cut Bank, want al snel vallen er nog meer doden.
Bekijk de afbeelding

Victoria (2015)


De jonge Spaanse Victoria danst veel in Berlijn. Buiten een club ontmoet ze Sonne, Boxer en Blinker. De tot elkaar aangetrokken Sonne en Victoria ontsnappen aan de anderen bij de eerste gelegenheid. Toch ontmoeten ze elkaar weer snel en ze weten Victoria te overtuigen om mee te doen aan een soort van deal. Dit pakt uiteraard anders uit dan verwacht.
Bekijk de afbeelding

Que Horas Ela Volta? (2015)


Als de vervreemde dochter van een hard werkende, in huis wonende schoonmaakster, plotseling aanklopt, wordt de onbesproken klassenbarrière die binnen het huis bestaat, in de war gegooid.
Bekijk de afbeelding

Everest (2015)


Everest brengt de ontzagwekkende tocht van twee verschillende expedities in beeld, die te maken krijgen met één van de meest hevige sneeuwstormen die de mensheid ooit heeft gekend. De bergbeklimmers krijgen te maken met de meest barre omstandigheden op aarde wanneer hun levenslange obsessie om de top van de Everest te bereiken verandert in een adembenemende strijd om te overleven.
Bekijk de afbeelding

Standoff (2016)


Een twaalfjarig meisje is getuige van een moord. Nu moet ze vrezen voor haar leven, want een getraind huurmoordenaar heeft het op haar voorzien. Gelukkig wordt ze beschermd, maar dan wel door een man met een duister verleden.


NieuwsFilm

meest populair