Vijf nieuwe 'Ghostbusters'-foto's onthullen secretaresse Chris Hemsworth

Vijf nieuwe 'Ghostbusters'-foto's onthullen secretaresse Chris Hemsworth

En een nieuwe blik op de vier vrouwelijke Busters.

Sony Pictures stilt de eventuele honger naar de eerste trailer van Ghostbusters met vijf nieuwe foto's van de belangrijkste gezichten in de reboot: Kristen Wiig als Erin Gilbert, Melissa McCarthy als Abby Yates, Kate McKinnon als Jillian Holtzmann, Leslie Jones als Patty Tolan. Als laatste is er ook een eerste officiële foto te zien van Chris Hemsworth, de secretaresse van de vrouwelijke Geestenjagers. Hij draagt de naam Kevin.

In de nieuwe Ghostbusters-film van Spy en The Heat-regisseur Paul Feig wordt New York opgeschrikt door de nodige geesten van dode criminelen, zoals pelgrims, ruige zeelieden, revolutie-soldaten en zelfs een paar typische gangsters. De geesten dwalen rond en zorgen voor veel overlast onder de levenden. Vier ontzagwekkende vrouwelijke busters zijn van plan om korte metten te maken met het geestentuig.

Andere rollen zijn voor Sigourney Weaver, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts, Andy Garcia, Michael K. Williams en Elizabeth Perkins. Vanaf 14 juli draait de derde Ghostbusters in de Nederlandse (3D) bioscoop.











NieuwsFilm

meest populair