Algemeen

Eerste blik op de slechterik in 'Ghostbusters'?

Nieuwe LEGO-set onthult de “Red Daemon.”

door Bram de Groot om 16:01 in Algemeen
Via officiële foto's van een LEGO-set voor de aanstaande Ghostbusters-reboot Ghostbusters krijgen we niet alleen een indruk op de nieuwe Ecto-1, maar ook op de geest “Red Daemon.” Het is onduidelijk of dit personage ook de voornaamste slechterik is, maar duidelijk is wel dat we ook een soort van rode duivel te zien krijgen.

De afbeeldingen werden onthuld door regisseur The Heat-regisseur Paul Feig en op Yahoo! Movies tref je nog veel meer foto's, ook van de LEGO-versies van Kristen Wiigs Erin Gilbert, Melissa McCarthy's Abby Yates, Kate McKinnons Jillian Holtzmann, Leslie Jones' Patty Tolan en Chris Hemsworths Kevin en de Ecto-2 motor.

Overigens heeft Feig ook onthuld dat we de trailer richting het einde van deze maand kunnen verwachten. De $154 miljoen kostende film verschijnt op 14 juli in de Nederlandse (3D) bioscoop.


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Krijgen we nog een (vrouwelijke?) Slimer?

SeanDeNiro

Avatar

Ik heb hier zo erg veel geen zin an...

therealalexander

Avatar

Ok dat de nieuwe ghostbusterfilm een semi chickflick is... (vorige was best wel een male version, enige vrouwen waren secretaresse of vriendin?....) kan ik nog ergens begrijpen...
Beetje grenzen verleggen, misschien minder subtiel als star wars, maar toch... deal with it.

Maar dan zie ik een mannelijke ghostbuster... op een motor? als enige? De echte held in nood? raar...

Ed Crane

Avatar

^ Nee, dat is Chris Hemsworth, de secretaresse, op z'n scootertje.

SeanDeNiro

Avatar

therealalexander "Ok dat de nieuwe ghostbusterfilm een semi chickflick is... (vorige was best wel een male version, enige vrouwen waren secretaresse of vriendin?....) kan ik nog ergens begrijpen...
Beetje grenzen verleggen, misschien minder subtiel als star wars, maar toch... deal with it.

Maar dan zie ik een mannelijke ghostbuster... op een motor? als enige? De echte held in nood? raar..."

Waarom alles vrouwelijk maken? Over 1000 jaar hebben vrouwen nog niets met techniek en mannen niets met kantklossen. Het is creatieve armoede. Laura Croft moet toch ook geen Laurence Croft worden en James Bond Jane Bond?

NieuwsFilm

meest populair