TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. The King's Speech en The Last King of Scotland.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)

Zaterdag 6 februari om 20:00 op RTL5

Ex-marinier Jack Ryan (Chris Pine) werkt als een financieel analist in Moskou. Hij raakt betrokken bij een terroristisch complot om de economie van de Verenigde Staten te doen kelderen en zal er alles aan doen om deze misdaad te verijdelen.
Bekijk de afbeelding

Valentine's Day (2010)

Zondag 7 februari om 20:30 op NET5

De film vertelt het verhaal van verschillende stelletjes en vrijgezellen in Los Angeles, die het met elkaar uitmaken en weer goedmaken, enkel door de stress en verwachtingen rondom Valentijnsdag.
Bekijk de afbeelding

The King's Speech (2010)

Maandag 8 februari om 20:30 op RTL8
Regie: Tom Hooper

De film gaat over de onzekere prins George die, nadat zijn broer aftreedt, de nieuwe koning van Engeland wordt als George VI. Probleem is echter dat de nieuwe koning een spraakprobleem heeft, wat hem niet echt koninklijk doet overkomen. Daarom schakelt hij de hulp in van de spraaktherapeut Lionel Logue (Rush), wat resulteert in een ongewone vriendschap.
Bekijk de afbeelding

Flushed Away (2006)

Dinsdag 9 februari om 20:30 op RTL8

Roddy is een huismuis die van zichzelf vindt dat hij het helemaal gemaakt heeft. Hij woont goed verzorgd in een prachtig ruim appartement in de deftige buurt Kensington, hij heeft een schitterende kooi en alle speelgoed die hij zich kan wensen. Als de familie een paar dagen op vakantie gaat, heeft Roddy het rijk. Helemaal alleen. Dan ontdekt hij dat er een vreemde muis, Sid, het huis is binnengedrongen. Roddy moet snel van dit onderkruipsel af. Hij lokt Sid naar het toilet en zegt dat het een bubbelbad is. 'Als jij erin springt, laat ik wel even de belletjes komen door deze ene hendel over te halen,' zegt Roddy. Maar daar trapt Sid niet in en uiteindelijk spoelt hij Roddy door. Hij komt in het Londense riool terecht, maar dat ziet er heel anders uit dan hij verwacht had. En eruit komen blijkt een tikkie moeilijker te zijn dan hij dacht. Daarbij komt dat Roddy nogal last heeft van de gemene plannetjes van die dictator van het riool, de vette pad Toad....
Bekijk de afbeelding

Falling Down (1993)

Woensdag 10 februari om 20:30 op SBS9

William Foster krijgt een zenuwinzinking midden op de snelweg op een warme zomerse dag. Zijn vrouw heeft hem verlaten en hij is zijn baan kwijt. Hij draait door en laat een spoor van vernieling achter en bedreigt iedereen die hem voor zijn voeten loopt. Hij verliest langzamerhand de realiteit uit het oog en wordt een gevaar voor zijn omgeving.
Bekijk de afbeelding

Safe House (2012)

Donderdag 11 februari om 20:30 op Veronica

Actiethriller met Denzel Washington als Tobin Frost, een overgelopen CIA-agent die onherstelbare schade heeft toegebracht aan de Verenigde Staten door staatsgeheimen te verkopen. Na jarenlang te zijn opgejaagd, wordt hij in Zuid-Afrika opgepakt en ondergebracht in het lokale Safe House waar Matt Weston (Ryan Reynolds) de leiding heeft. De levensgevaarlijke Frost is nauwelijks binnen of het Safe House wordt aangevallen. De onervaren Weston weet op het nippertje met Frost te ontsnappen. Terwijl ze achtervolgd worden door meedogenloze huurmoordenaars, probeert Weston te achterhalen wie er achter dit complot zit.
Bekijk de afbeelding

The Last King of Scotland (2006)

Vrijdag 12 februari om 21:05 op Canvas

In de jaren zeventig, ten tijde van de regeerperiode van dictator Idi Amin, reist de jonge Schotse Dr. Garrigan met een medische missie naar het voor hem willekeurige land Oeganda. Garrigan is toevallig ter plaatse wanneer Amin gewond raakt tijdens een ongeluk. Amin, onder de indruk van Garrigans getoonde moed en besluitvaardigheid, verzoekt hem zijn persoonlijke arts en adviseur te worden. Aanvankelijk is Garrigan vereerd om deze positie te bekleden, maar al snel raakt hij verstrengeld in het web van de wrede praktijken van deze politieke leider. Hij probeert zijn fouten te herstellen en levend Oeganda te verlaten....


NieuwsFilm

meest populair