Joe Carnahan regisseert zo goed als zeker 'Bad Boys 3'

Joe Carnahan regisseert zo goed als zeker 'Bad Boys 3'

Michael Bay heeft het de komende tijd te druk met Transformers-films.

Regisseur Joe Carnahan maakte in 2011 de indrukwekkende film The Grey met Liam Neeson, maar hield zich daarna vooral bezig met het regisseren van afleveringen van series zoals The Blacklist en State of Affairs. Ook maakte hij de kleinschalige (en ondergewaardeerde) actie-comedy Stretch. Carnahan lijkt nu echter op grote wijze terug te keren, want hij zal naar alle waarschijnlijkheid Bad Boys 3 regisseren. In juni 2015 werd nog gemeld dat Carnahan een versie van het script schreef en dat hij mogelijk zou regisseren, maar sindsdien hebben we weinig vernomen over het project.

Deze week deelde Carnahan echter via zijn Twitter-account een zogenaamd pre-viz shot van de film, waarmee hij min of meer bevestigd dat hij Bad Boys 3 zal regisseren. Hij zal de regiestoel overnemen van Michael Bay, die de eerste twee delen regisseerde. Will Smith en Martin Lawrence zullen terugkeren als hoofdrolspelers.

Sony Pictures wil Bad Boys 3 uitbrengen in februari 2017 en heeft zelfs plannen voor een vierde deel, dat in de zomer van 2019 moet verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair