Slechteriken 'Ghosterbusters'-reboot uit de doeken

Slechteriken 'Ghosterbusters'-reboot uit de doeken

En een daarvan komt wel heel erg bekend voor.

We moeten nog even wachten op de eerste trailer, maar zo mondjesmaat druipen de details binnen over de reboot Ghostbusters. Dit keer krijgen we de eerste blik op twee slechteriken uit de film van Spy-regisseur Paul Feig. En deze komt wel erg bekend voor.

Tijdens de Toy Fair in New York, waar ook de mogelijke R-rating van Wolverine 3 werd onthuld, is speelgoed te zien gebaseerd op de film. Naast de reeds onthulde personages, is er ook een speelgoedfiguurtje te zien van Rowan, de vermoedelijke "Big Bad" uit de reboot. En het figuurtje lijkt veel weg te hebben van het "No Ghosts"-logo van de Ghostbusters. En mocht deze villain enkele meters hoog worden, dan zijn er weer overeenkomsten met de Stay Puft Marshmallow Man uit Ghostbusters uit 1984.

Check hieronder de foto:





Naast Rowan is ook een indruk te zien op de gevleugelde demon Mayhem (zie bovenstaande tweede foto) en de bekende groene spook Slimer. En naast de poppetjes van de personages van onder meer Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon en Leslie Jones is er ook een nagenoeg levensgrote Proton pack voor de kids te zien. Check alles in onderstaande video vanaf de Toy Fair.

Op 3 maart verschijnt de eerste trailer van Ghostbusters en op vanaf 14 juli draait de reboot in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair