TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Ender's Game en Dirty Harry.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Ender's Game (2013)

Zaterdag 20 februari om 20:00 op RTL5
Regie: Gavin Hood

De film speelt zich af in de toekomst waarin de mensheid nauwelijks weet te overleven in de oorlog met de Formics, een buitenaards insectenras. In voorbereiding op een derde invasie heeft een internationale vloot een school opgebouwd om de meest getalenteerde kinderen op te leiden tot toekomstige commandanten. De hoofdpersoon, Ender Wiggin, komt op zeer jonge leeftijd in een trainingscentrum terecht dat ook wel bekendstaat als 'Battle School'. De leraren trainen door middel van oorlogstechnieken in combinatie met ontzettend moeilijke spellen waardoor het tactische genie bij Ender naar boven wordt gehaald.
Bekijk de afbeelding

G.I. Joe: Retaliation (2013)

Zondag 21 februari om 20:00 op RTL7
Regie: Jon Chu

In deze, in eerste instantie door een aantal tegenslagen geteisterde film, neemt het G.I. Joe team het tegen twee dreigingen op. Allereerst is er natuurlijk Cobra, de aartsvijand van de Joe's. De Cobra Commander is vrijgelaten, en wordt ditmaal bijgestaan door Zartan (Arnold Vosloo), Storm Shadow (Lee Byung-hun) en Firefly (Ray Stevenson) . Zartan (die zich nog altijd voor doet als de Amerikaanse President) weet de Joe's als verraders af te schilderen en roeit de meesten van hen uit. Het is aan een klein groepje Joe's, onder leiding van Duke (Channing Tatum) om een tweede Amerikaanse revolutie te beginnen en de zaken weer allemaal recht te zetten.
Bekijk de afbeelding

Dirty Harry (1971)

Maandag 22 februari om 23:05 op Veronica
Regie: Don Siegel

San Fransisco wordt geconfronteerd met een moordenaar die zijn slachtoffers vanaf de daken van de stad vermoord. De burgermeester maakt het zijn prioriteit deze moordenaar uit te schakelen en zet agent Harry Callahan op de zaak.
Bekijk de afbeelding

Juno (2007)

Dinsdag 23 februari om 20:30 op RTL8

Juno MacGuff is een typische tiener, met als enige uitzondering dat ze negen emotionele maanden voor de boeg heeft. Ze is zwanger!
Bekijk de afbeelding

Little Miss Sunshine (2006)

Woensdag 24 februari om 20:30 op RTL8

De familie Hoover bestaat uit vader Richard (Greg Kinnear), een doorgedraaide motivatiecoach, Moeder Sheryl (Toni Collete), haar homoseksuele en suïcidale broer Frank, een dochter, een zoon die weigert te praten, en opa vrijwel altijd onder invloed is van drank of drugs. Ze maken een roadtrip in een busje om de droom van hun zevenjarige dochter Olive te verwezenlijken. Dit levert de meest bizarre situaties op....
Bekijk de afbeelding

American Beauty (1999)

Donderdag 25 februari om 20:30 op RTL8
Regie: Sam Mendes

Het leven van Lester Burnham heeft alle glans verloren, maar voor een nieuwe vonk zorgt het knappe vriendinnetje van zijn dochter. Met nieuw elan recht Lester de rug; hij doet voortaan waar hij zin in heeft, tot verbijstering van zijn echtgenote.
Bekijk de afbeelding

Dallas Buyers Club (2013)

Vrijdag 26 februari om 22:30 op NPO3

McConaughey speelt Ron Woodroof, een Texaanse levensgenieter waarbij vroegtijdig HIV wordt vastgesteld. Aangezien de tijd dringt wil hij het uiterste doen met zijn laatste levensdagen. Ron verdiept zich in alternatieve behandelingen en smokkelt al snel allerlei buitenlandse medicijnen de Verenigde Staten binnen. Dit trekt de aandacht van andere HIV-patiënten, wat leidt tot het ontstaat van de 'Dallas Buyers Club'. Samen met zijn dokter Eve Saks en zijn mede-patiënt Rayon is Ron de eerste die Amerikaanse patiënten aan illegale medicijnen helpt.


NieuwsFilm

meest populair