Jon Bernthal gecast in Edgar Wrights 'Baby Driver'

Jon Bernthal gecast in Edgar Wrights 'Baby Driver'

Hij zal te zien zijn naast o.a. Ansel Elgort, Jamie Foxx en Kevin Spacey in de film.

Jon Bernthal (The Walking Dead. Daredevil) is het nieuwste castlid van Edgar Wrights nieuwste film Baby Driver, waarvan de opnames momenteel volop in gang zijn in de Amerikaanse stad Atlanta. Eerder werd aangekondigd dat Ansel Elgort, Lily James, Kevin Spacey, Jon Hamm, Jamie Foxx en Eiza Gonzalez rollen zullen spelen in de film.

Elgort speelt de rol van Baby, een jonge bestuurder van vluchtauto's die leidt aan tinnitus (oorzuizen). Hij gebruikt om deze reden zijn persoonlijke soundtrack om het constante suizende geluid te kunnen negeren. Zijn wereld wordt echter bedreigd wanneer een crimineel met de naam Doc (Spacey) Baby dwingt om mee te werken aan een gevaarlijke overval. Hamm speelt een aantrekkelijk feestbeest, Gonzalez Hamms asociale vriendin, Foxx speelt een schietgrage handlanger en James speelt de rol van Deborah, een serveerster die verliefd is op Baby.

Bernthal zal de rol spelen van een personage met de naam Griff, maar details rondom dit personage worden vooralsnog geheimgehouden. Wright regisseert de film en schreef ook het script. De film staat gepland voor een release in maart 2017.

NieuwsFilm

meest populair