Algemeen

Nieuwe Titanic DVD in oktober

door FilmTotaal op 16.03.2005 om 14:37 in Algemeen
Regisseur James Cameron heeft vandaag bekendgemaakt dat er in oktober een nieuwe DVD uitkomt van Titanic. De film, met in de hoofdrollen Leonardo DiCaprio en Kate Winslet, werd in 1998 bekroond met elf Oscars waaronder die voor beste film.

De DVD zal te koop zijn als 2-disc special edition en een 4-disc collector's edition. Verwijderde scènes, documentaires, 6.1 Dolby Digital Audio - het zit er allemaal op.

[eng]"The three year process of making Titanic seemed at times as arduous as the building of the original ship itself. Until recently, I wasn't really ready to dive back into it all and re-live the conflicts, disappointments, tough choices and, ultimately, the film's crazy, unexpected success. This special edition is more than just the hour or so of unseen footage we're including. We're taking fans on an untold journey, one which could have ended just as disastrously as Titanic's maiden voyage, and often seemed as if it would."[/eng]

28 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

(#25/7)

Avatar

Eh ja... daar zaten we nou allemaal op te wachten...

silaz

Avatar

Ik snap niet dat deze film op de nr 1 staat van best bezochte films.
Het gaat nog geen eens over de titanic het is gewoon een zwijmelfilm dat toevalig op de titanic afspeelt. gewoon een kutfilm:r

Thiver

Avatar

(#25/7) "eh ja... daar zaten we nou allemaal op te wachten..."

Ik wel. Smiley face

(#25/7)

Avatar

"ik wel"


you have got to be kiddin' me

flightart

Avatar

Natuurlijk is het geen meesterwerk, maar ik vind hem redelijk onderschat (met een 6.9 op imdb). Het is en blijft een uitstekende mix van avontuur, drama en romantiek - al mag de film op die gebieden niet even sterk zijn).

(4disc special-super-mega-edition is echter zwaar overdreven, natuurlijk)

Kenji

Avatar

silaz "Ik snap niet dat deze film op de nr 1 staat van best bezochte films."
Titanic was één van de laatste films waarvoor mensen en masse drie, vier, vijf keer naar de bioscoop gingen. Dat gebeurt sinds de introductie van de DVD en het fenomeen 'Home Cinema' natuurlijk veel minder, dus mijn gok is dat Titanic die nummer 1 positie nog wel even zal vasthouden.

(#25/7)

Avatar

Neenee, ik vond het ook geen slechte film. ik kon er wel om lachen. maar dat ze nú nog zo'n disc gaan uitbrengen...

ASHWIN102

Avatar

Jeetje, nog meer onzin op nog meer discs. Gata echt nergens over, lekker boeiend allemaal.

noepie

Avatar

Goh, wat leuk. :N

WoUtoMatiC

Avatar

silaz "Het gaat nog geen eens over de titanic"

Ehm, maar die boot dan? Ik zou toch zweren dat...

Dr. Strangelove

Avatar

Haro Broeva !
Dat wordt weer lekker frisbieën met die schijven !

ps. wel handschoenen aandoen, die dingen maken ze veel te scherp ! :Y

Papigiulio

Avatar

Lol @ silaz, mja 4 disc, leuk voor de echte die-hard collectors, of leonardo di caprio fans ;)

XGH

Avatar

Nou ik sta er lang op te wachten en hij hefet twee redenen gegeven waarom de DVD nu uit komt, de een is omdat de vraag nar de film er nog steeds is en de dvd verkoop nog steeds door gaat.

Het is best cool dat er 58 min. deleted scenes komen, Leo en kate hebben toegestemd om mee te werken aan de dvd, er is aan 400 uur lang achter de schermen matriaal, en een nieuwe Titanic DVD is altijd welkom, zeker wel...

De mensen die zeggen dat het een kut film is, snap ik niet echt, ze geven niet eens een reden, misschien omdat ze het die film niet gunnen om zo hoog te staan, of misschien hefet ie betere prestaties gehaald dan je eigen favo film... Ennee het valt me trouwens op dat de meesten Titanic hater LOTR fan zijn, als dat zo is weet ik metteen waar die haat vandaan komt, Titanic heeft eenmaal meer bezoekers en geld getrokken;) en zo niet, dan heb ik het mis...

Ik ga deze dus zeker kopen, vooral die 4 discs editie:D

Durkie

Avatar

XGH "(...)

De mensen die zeggen dat het een kut film is, snap ik niet echt, ze geven niet eens een reden, misschien omdat ze het die film niet gunnen om zo hoog te staan, of misschien hefet ie betere prestaties gehaald dan je eigen favo film... Ennee het valt me trouwens op dat de meesten Titanic hater LOTR fan zijn, als dat zo is weet ik metteen waar die haat vandaan komt, Titanic heeft eenmaal meer bezoekers en geld getrokken;) en zo niet, dan heb ik het mis..."
Je hebt het mis: als het daarom zou gaan (meer geld en meer bezoekers) dan zou dat een beetje sneu zijn. De mensen die zeggen dat ze de Titanic niet een goede film vinden, die vinden het bouquet-reeks-romannetje-verhaaltje net ietwat te slap... Lijkt mij een betere reden!

Morgaine

Avatar

Hm, voor mij hadden ze die niet hoeven maken ;)
Gelukkig ben ik niet verplicht om 'm te kopen :P

En ja, XGH, ik ben een 'LOTR-fan'. Maar dat heeft hier niets mee te maken hoor, wat boeit mij het nou hoeveel bezoekers die film getrokken heeft. Ik vind het gewoon een vreselijke film. Walgelijk slap slijm-verhaaltje, en Leonardo DiCaprio maakt het er ook al niet beter op. Het is simpelweg niet mijn film.

Remkoo7

Avatar

Waarom vinden mensen de film slecht? Omdat de film zo goed liep? Omdat het zo cliche is wat mensen aanspreekt? Sorry hoor, maar ik vind het zeker geen slechte film. Ik kan me niet voorstellen dat mensen gapend uit de bioscoop kwamen of wegliepen iets in die richting. Wat ik dan weer niet begrijp van LOTR, is dat die gast met die baard (ben niet zo goed in namen) net zo goed met een van zijn vogels die ring in die berg had kunnen gooien.duurde de film maar iets van 10 minuten ipv van 3 x 3 uur. Smiley face

Morgaine

Avatar

Remkoo7 "(..) Wat ik dan weer niet begrijp van LOTR, is dat die gast met die baard (ben niet zo goed in namen) net zo goed met een van zijn vogels die ring in die berg had kunnen gooien.duurde de film maar iets van 10 minuten ipv van 3 x 3 uur. Smiley face"


Tolkien (Ja, dit ligt dus niet aan de film maar aan het boek, Peter Jackson kon het zelf moeilijk in gaan korten tot 10 minuten heah) was er gewoon op tegen om dieren als 'taxi's' te gebruiken. Daarom liet hij Gandalf (die gast met die baard) dat dus ook niet doen.

Maar daar ging het hier eigenlijk niet over ;)

Ramonhal

Avatar

Ik ga weleens verder op het internet kijken. En soms kom je op forums dat werkelijk een beeld geeft van het onderwerp met goede en slechte opmerkingen over het nieuws. De Titanic DVD (zoals hier het onderwerp) ben ik ook meerdere malen ergens anders tegen gekomen. En zoals met bijna elk onderwerp hier op filmtotaal word bijna alles zo afgekraakt door mensen hier, dat het gewoon niet leuk word om mee te doen met het forum of om het uberhaubt te lezen. Ik wil hiermee vragen.... (aangezien hier ook vast wel zo'n reactie op komt van: ''Rot dan ook op''... Typisch...) kunnen jullie niet wat meer open zijn voor sommige onderwerpen?

Michaell

Avatar

Titanic vond ik gewoon een topfilm. Prachtig. Al kijk ik hem over 20 jaar dan zal ik hem nog top vinden. Maar even On-Topic.
Ik sta echt niet te wachten op alle bonusmaterialen. Het is wel leuk om het een keer te zien, maar dat is het dan ook. Ik heb de video en daar ben ik heel blij mee Smiley face. Misschien voor de echte Leonardo of Kate Winslet fans is het misschien wel leuk.

(#25/7)

Avatar

Kheb ook niks tegen de titanic. wél vond ik het jammer dat het zo om liefde moest gaan (en dan zooo lang...) er had wel wat meer actie whatsoever in gemogen. ik heb wel met ingehouden adem zitten kijken naar onderwater scene (in het schip dan) >ik was toen wat kleiner en vond het best spannend...

maar ik vind het gwoon bullshit om er nog meer materiaal van uit te brengen.

XGH

Avatar

Al die bonus matriaal is ook bedoeld voor de fans;)
zoals ik, haha:p

Barthuz

Avatar

Ik wacht wel op de versie met de extra deleted scenes.

LangeLoeder

Avatar

Barthuz "Ik wacht wel op de versie met de extra deleted scenes."


haha, zeker!! daar sluit ik me bij aan!

laten we een ongelooflijk saaie film nog saaier maken met extra saaie scenes! goeie zet camaron!! ga in vredesnaam weer een actie/ sci-fi film maken ofzo!!

XGH

Avatar

Cameron is al bezig met een actie/Sf film, en die word zeker vet, geeft ook 200.000.000 mil dollar aan uit.

On-Onderwerp :p

Maar Langeloeder je bent het natuurlijk niet verplicht te kopen hoor;)

Ik hoorde trouwens iemand zeggen wie zit er nu pas op een extra versie te wachten, nou The Godfather is nog ouder is toch nog als extra versie uit gegeven en toch stonden de fans daarop te wachten net zoals nu bij Titanic..;)

SunChaser

Avatar

Zijn t alleen deleted scenes of ook een extended version. Daar was 5 jaar terug al sprake van.

Ik zou die herziene versie btw eerst in de bios brengen, geheid weer kassa.

darmit

Avatar

Hopelijk hebben ze dan wel het beeldformaat aangepast.
En ja ik wil deze versie echt wel hebben hoor

Rich Art

Avatar

Ach, Titanic is toch best een goeie film? Ik bedoel, als is t niet je ding, je moet dan toch wel toegeven dat het er allemal erug goed uitziet! (special effects, kostuums, e'.d. )

Maareh.. 4-disc editie is ook voor mij teveel van t goede. Koop denk ik de 2-disc versie. Een paar extra's zijn altijd wel leuk. Maar dfan wacht ik wel even tot ie wat goedkoper wordt! Zo ben ik dan weer wel. Leuke dvd, maar niet voor de volle prijs... ( want die zal wel z'n beetje rond de 24 á 29 euro slingeren. Wat moet die 4-disc dan wel nie kosten? 79 euro? ) :?

XGH

Avatar

Inderdaad duur, maar ze hebben veel matriaal vandaar 4 discs.:D

mij lijkt die 4 disc ook duur, maar toch koop ik hem:p

het zou al helemaal tof zijn als die eerst nog eens uit word gegeven in de bios en dan dvd:p

NieuwsFilm

meest populair