Eerste afbeelding 16+ animatiefilm 'Sausage Party'

Eerste afbeelding 16+ animatiefilm 'Sausage Party'

Van Seth Rogen en Evan Goldberg, met een zeer grote stemmencast.

Eind 2013 kwam het nieuws aan het licht dat Seth Rogen en zijn maat Evan Goldberg aspiraties bezaten om een geanimeerde film tot leven te brengen, eentje gemaakt voor volwassenen. De film in kwestie, Sausage Party, is sindsdien in de maak en via zijn Twitter acount heeft Rogen een eerste beeltenis vrijgegeven. Bekijk hem hieronder.

Er zijn behoorlijk wat acteurs die hun stem aan de productie hebben uitgeleend, voornamelijk vrienden en collega's waarmee zowel Rogen als Goldberg mee gewerkt hebben. Het gaat om namen zoals Michael Cera, Jonah Hill, Edward Norton, Paul Rudd, Salma Hayek, James Franco, Bill Hader, Kristen Wiig, Danny McBride, David Krumholtz, Nick Kroll en Craig Robinson.



Sausage Party wordt omschreven als een ordinaire animatiefilm, waarin knakworst Barry (Cera) per ongeluk uit een boodschappenwagen valt in een supermarkt. Samen met nieuwe vrienden onderneemt hij een levensgevaarlijke reis naar het gangpad waar hij vandaan komt, voordat de Onafhankelijkheidsdag-verkopen beginnen.

De film zal 18 augustus in de bioscopen verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair