Eerste trailer 'Ghostbusters'!

Eerste trailer 'Ghostbusters'!

De "vrouwelijke remake" van de klassieker uit 1984.

In 1984 maakte regisseur Ivan Reitman de film Ghostbusters. Met een wereldwijde opbrengst van bijna $300 miljoen was de avonturenkomedie met onder meer Bill Murray en Sigourney Weaver een schot in de roos. Nog altijd is de film bijzonder geliefd. Zoals bekend verschijnt dit jaar een reboot, hieronder de eerste trailer!

Spy en The Heat-regisseur Paul Feig heeft ervoor gekozen om niet voor een standaard reboot te kiezen. De vier mannelijke hoofdpersonages worden namelijk ingeruild voor vier vrouwen, met Kristen Wiig als Erin Gilbert, Melissa McCarthy als Abby Yates, Kate McKinnon als Jillian Holtzmann en Leslie Jones als Patty Tolan. De secretaresse is dit keer een man, namelijk Chris Hemsworth als Kevin.

Onlangs werd bekend dat we opnieuw Slimer te zien krijgen en de voornaamste slechterik zou de herkenbare spook Rowan zijn. Ook zijn er de nodige cameo's van de oorspronkelijke cast. Het $154 miljoen kostende Ghostbusters moet op 14 juli in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen verschijnen.



In de derde Ghostbusters krijgt New York te maken met de nodige geesten van dode criminelen, zoals pelgrims, ruige zeelieden, revolutie-soldaten en zelfs een paar typische gangsters. Deze geesten zweven rond door de Big Apple en onder de levenden is uiteraard de nodige overlast. Vier ontzagwekkende vrouwelijke geestenjagers besluiten korte metten te maken met het geestentuig.

UPDATE: En hieronder ook nog de heel aardige featurette 'Busting Ghosts With Science' over de ontwikkeling van de proton pack, terug te vinden op de viral website paranormalstudieslab.com. Check die site voor meer leuke info.



NieuwsFilm

meest populair