Bioscoopreleases week 9

Bioscoopreleases week 9

Met o.a. Room en London Has Fallen.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

London Has Fallen (2016)


Tijdens de begrafenis van de Engelse premier, ontdekt Mike Banning een complot om alle aanwezige wereldleiders te vermoorden.
Bekijk de afbeelding

Room (2015)


Een jonge vrouw wordt jarenlang gevangengehouden. Haar vijfjarige zoon Jack weet niets over de buitenwereld en kent enkel de kamer waarin hij is geboren en opgegroeid.
Bekijk de afbeelding

Alias María (2015)


Een visie van Colombia's onmenselijke gewapende conflict, gezien door de ogen van een jonge en zwangere soldaat.
Bekijk de afbeelding

Préjudice (2015)


Tijdens een familiemaaltijd ontdekt de 32-jarige Cedric dat zijn zus zwanger is. Het nieuws wordt positief ontvangen door het hele gezin, maar Cedric, die nog bij zijn ouders woont, vindt het moeilijk. Zijn droom, een simpele reis naar Oostenrijk, komt namelijk in het geding. Tijdens de maaltijd blijkt de balans in het gezin verstoord door het nieuws. Kan die weer hersteld worden?
Bekijk de afbeelding

De Missie (2016)

Regie: Robert Oey

Kolonel Joost de Wolf is een Nederlandse officier van het Korps Mariniers, die zijn leven in dienst van het leger heeft gesteld. In 2014 wordt hij benoemd tot plaatsvervangend Chef Militaire Operaties bij de VN-vredesmissie MINUSMA in Mali. Als De Wolf in Mali aankomt, besluit de Malinese regering de opstandige Toearegrebellen in het noorden aan te vallen en daarmee het broze vredesproces te torpederen. De Wolf probeert met een mix van charme en daadkracht de regie terug te winnen, maar wordt gehinderd door een gebrek aan politieke sturing van zowel het VN-hoofdkwartier in New York als leidinggevenden in Den Haag. De Wolf besluit eigenhandig de grenzen van het VN-mandaat op te zoeken, maar brengt daarmee onverhoopt zijn eigen militaire carrière in gevaar.


NieuwsFilm

meest populair