Bioscoopreleases week 10

Bioscoopreleases week 10

Met o.a. 10 Cloverfield Lane en The Divergent Series: Allegiant.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Divergent Series: Allegiant (2016)


In Allegiant, het voorlaatste deel in de Divergent-reeks, moet Tris samen met Four ontsnappen aan de muur die om Chicago heen ligt. Daar ontdekt ze de schokkende waarheid over de wereld die om hen heen ligt.
Bekijk de afbeelding

Rokjesdag (2016)


Rokjesdag. Die mooie eerste dag in het vroege voorjaar waarop vrouwen spontaan en massaal besluiten dat het kan, met blote benen naar buiten. Ineens fladderen overal rokjes en jurkjes. En iedereen weet: de lente hangt in de lucht. Voor de naar liefde hunkerende personages in Rokjesdag is dit de perfecte dag voor een cursus 'Koken voor Singles'. Veertien personages beproeven hun geluk in de liefde. Het eerste deel van de avond volgt de regels van het spel: er wordt gepraat, een beetje gekookt maar vooral schaamteloos geflirt.
Bekijk de afbeelding

10 Cloverfield Lane (2016)


Een meisje raakt na een auto-ongeluk bewusteloos en wordt wakker in een kelder. In de kelder vertelt een man haar dat de buitenwereld is getroffen door een nucleaire aanval.
Bekijk de afbeelding

Tanna (2015)

Cast: --

Speelt zich af op een ver afgelegen eiland in de Pacific. Hier woont de Yakel tribe, die het verhaal van een zusters loyaliteit, verboden liefde en de band tussen het oude en nieuwe laat zien.
Bekijk de afbeelding

Belgica (2016)


Het drama volgt twee broers die een bar oprichten en door het succes meegesleept raken in de maalstroom van het Belgische nachtleven.
Bekijk de afbeelding

Sobytie (2015)

Cast: --

Moskou, augustus 1991: tegen het einde van de 70-jarige heerschappij van de Sovjets pleegt een groepje hardcore communisten een mislukte staatsgreep. De zogenaamde putsch luidt het begin van het einde van de Sovjet-Unie in: niet veel later wordt de driekleur van het moderne Rusland boven het Kremlin gehesen. Vijfentwintig jaar later blikt regisseur Sergei Loznitsa terug op die spannende dagen in 1991 en laat de dramatische gebeurtenissen - die wereldwijd als de geboorte van de 'Russische democratie' werden bestempeld - herbeleven.


NieuwsFilm

meest populair