Shohreh Aghdashloo gecast in 'Star Trek Beyond'

Shohreh Aghdashloo gecast in 'Star Trek Beyond'

Haar rol maakt onderdeel uit van de re-shoots die deze maand plaatsvinden.

De Oscar-genomineerde actrice Shohreh Aghdashloo is de nieuwste toevoeging aan de cast van Star Trek Beyond, het door Justin Lin geregisseerde derde deel in de reboot-franchise. Haar rol maakt onderdeel uit van de re-shoots die later deze maand plaatsvinden. De film zelf moet vanaf 21 juli 2016 in de Nederlandse bioscopen draaien.

De Iraanse actrice, die de laatste tijd goede kritieken krijgt voor haar rol in Syfy's The Expanse zal volgens Deadline de rol van 'The High Command of the Federation' spelen. Hiermee bedoelen ze waarschijnlijk de President of the Federation, een rol die over de jaren heen door verschillende acteurs is gespeeld. Kurtwood Smith speelde deze rol bijvoorbeeld in Star Trek VI: The Undiscovered Country

De rest van de cast van Star Trek Beyond bestaat uit acteurs zoals Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban en Idris Elba. In de 150 miljoen dollar kostende film zien we hoe de bemanning van de Enterprise strandt op een nieuwe planeet en het moet opnemen tegen een genadeloze vijand.



NieuwsFilm

meest populair