Dvd-releases week 11

Dvd-releases week 11

Met o.a. Crimson Peak en The Program.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Freaks of Nature (2015)


Freaks of Nature speelt zich af in het dorpje Dillford, waar drie dagen geleden nog vrede heerste tussen vampiers, zombies en mensen, die allen samenleven. Wanneer er echter een buitenaardse invasie plaatsvindt, moeten de drie groepen het tegen elkaar opnemen, terwijl ze op de vlucht slaan voor de aliens. Aan drie tieners (een zombie, een vampier en een mens) nu de taak om de buitenaardse wezens uit te schakelen en de orde in Dillford te herstellen.
Bekijk de afbeelding

Crimson Peak (2015)


De aspirerend schrijfster Edith Cushing wordt verscheurd door haar liefde voor haar jeugdvriend en de verleiding van een mysterieuze buitenstaander. Ze probeert te ontsnappen aan de geesten uit haar verleden, en komt terecht in een huis dat ademt, bloedt... en onthoudt...
Bekijk de afbeelding

The Program (2015)


In de biopic The Program wordt gekeken naar de fase waarin de Tour de France-winnaar terugkeert in de wielrensport nadat hij heeft gevochten tegen kanker. Een bijrol is voor acteur Chris O'Dowd, die de kritische sportjournalist David Walsh speelt.
Bekijk de afbeelding

Merci pour le chocolat (2000)


André, een beroemd concertpianist, trouwt met Mika, directrice van een chocoladefabriek. Hij heeft een zoon uit zijn eerste huwelijk, Guillaume. Gedrieën wonen ze in een prachtig huis op het platteland nabij Lausanne. Alles lijkt prachtig in orde, volkomen normaal. Tot de komst van Jeanne, een mooie achttienjarige die vermoedt dat zij vlak na haar geboorte in het ziekenhuis verwisseld is met een andere baby, te weten Guillaume. Jeanne, die toevallig over een talent voor het pianospel beschikt, zoekt André op, die haar vervolgens behandelt als zijn protégé. Hij neemt haar op in de familie en zorgt dat ze les krijgt van de beste docenten. Guillaume voelt zich genegeerd en Mika doet beleefd haar best de situatie te accepteren.
Bekijk de afbeelding

Carol (2015)


In Carol, gebaseerd op het boek 'The Price of Salt' van 'The Talented Mr. Ripley'-schrijver Patricia Highsmith, gaat over de liefdesrelatie tussen twee compleet verschillende vrouwen in het New York uit de jaren 50. De rijke en ongelukkig getrouwde Carol (Blanchett) valt voor de 20 jarige Therese die werkt in een warenhuis.
Bekijk de afbeelding

The Visit (2015)


Een alleenstaande moeder ontdekt dat de zaken binnen haar gezin compleet mis zijn gegaan, als haar twee jonge kinderen hun grootouders bezoeken.
Bekijk de afbeelding

Sleeping with Other People (2015)


Een goedgeluimde vrouwenversierder en een vrouw die graag vreemd gaat, vormen een platonische relatie die helpt hen te veranderen. Totdat ze gevoelens voor elkaar krijgen.
Bekijk de afbeelding

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015)


Op de vooravond van hun laatste kampeertrip, ontdekken drie scouts de werkelijke betekenis van vriendschap, als ze hun thuisstadje proberen te redden van een zombie-uitbraak.
Bekijk de afbeelding

10.000 Km (2014)


Twee verliefde mensen. Twee appartementen. Eentje in Barcelona en de andere in Los Angeles. En de beelden van hun verleden, heden en toekomst. Kan de liefde 10,000 kilometer overleven?
Bekijk de afbeelding

A Blast (2014)


Maria zit alleen in haar auto op de snelweg en rijdt weg van thuis. Achter haar, brand en een koffer vol geld. Voor haar, een hopeloze snelweg. Eén dag eerder was ze nog een liefhebbende moeder, een verantwoordelijke dochter en liefhebbende vrouw. Vandaag niet meer...
Bekijk de afbeelding

The Gift (2015)


Simon en Robyn, een stel dat een nieuwe start probeert te maken. Op een dag stuiten ze op Gordo, een vroegere vriend van Simon. Aanvankelijk is Gordo heel vriendelijk en genereus, maar op den duur wordt het duidelijk dat hij een uitermate duistere kant heeft. Daar komt nog eens bij dat hij een afgrijselijk geheim m.b.t. Simon bij zich draagt.
Bekijk de afbeelding

The Lobster (2015)


In een dystopische nabije toekomst moeten mensen binnen 45 dagen een partner vinden, anders veranderen ze in dieren die in de bossen gedumpt worden.
Bekijk de afbeelding

El desierto (2013)


Met de mensheid lijkt het gedaan. Ana, Axel en Jonathan proberen te overleven in een gebarricadeerd huis. Slechts incidenteel wagen ze zich naar buiten om eten te zoeken. Ooit vormden ze een perfecte liefdesdriehoek, maar van hun sterke vriendschap is niets meer over. Nu is Jonathan met Ana, en Axel is alleen. Axel tatoeëert zijn hele lichaam met vliegen. Als hij geheel bedekt is, zal hij het huis verlaten. Intussen komt hij gevaarlijk dicht bij Ana, aangespoord door Jonathan. Dan waagt Ana een wanhopige poging om het huis van de ondergang te redden.
Bekijk de afbeelding

People Places Things (2015)


Will Henry is striptekenaar en leraar in New York City. Wanneer hij zijn vriendin - de moeder van zijn kinderen - betrapt met een andere man, Komt Wills leven op z'n kop te staan. Een jaar later probeert één van zijn leerlingen hem te koppelen aan haar moeder Diane. Will wordt gedwongen om te leren gaan met het vaderschap in combinatie met het vrijgezellenleven, terwijl hij ondertussen ook een inspiratiebron probeert te blijven voor zijn leerlingen.
Bekijk de afbeelding

Grandma (2015)

Regie: Paul Weitz

Reid is een oudere vrouw met een zure blik op de wereld die onverwachts bezocht wordt door haar 18-jarige kleindochter. Ze is zwanger en heeft geld nodig. De twee gaan vervolgens per auto op reis, bestaande uit een dag, die hen in contact brengt met diverse typetjes om geld in te zamelen.
Bekijk de afbeelding

Phantom Boy (2015)


Een jongetje met superkrachten helpt een aan een rolstoel gebonden politieagent, in zijn pogingen een maffiabaas neer te brengen.
Bekijk de afbeelding

Umimachi Diary (2015)


Drie zussen wonen samen in het huis van hun grootmoeder. Als hun 13-jarige halfzus aankomt, komen hun levens op de kop te staan.
Bekijk de afbeelding

Ratter (2015)


Emma, een studente die alleen woont in NYC, wordt in de gaten gehouden door een stalker die de technologie om haar heen gehackt heeft: haar laptop, telefoon en andere apparaten die met het internet verbonden zijn. Deze obsessie groeit als de meest intieme momenten van Emma vastgelegd worden. Maar het kijken is niet meer genoeg en dat escaleert tot gevaarlijke en angstaanjagende gebeurtenissen.
Bekijk de afbeelding

The Throwaways (2015)

Regie: Tony Bui

De beruchte hacker Drew Reynolds wordt door de CIA opgepakt. Hij krijgt een voorstel: voor hen werken, of de rest van zijn leven in de gevangenis doorbrengen. Hij gaat akkoord, op voorwaarde dat hij zijn eigen team mag samenstellen, mensen die door de organisatie als onnodig en slecht beschouwd worden.
Bekijk de afbeelding

War Room (2015)


Een ogenschijnlijk perfecte familie probeert onderlinge problemen op te lossen met behulp van Miss Clara, een oudere en slimmere vrouw.
Bekijk de afbeelding

Where Hope Grows (2014)


De professionele carrière van een honkbalcarrière werd flink ingekort. Dat kwam door persoonlijke problemen. Maar als hij een jonge man met het syndroom van Down tegenkomt bij de lokale supermarkt, voelt hij zich weer geïnspireerd te werken aan zijn carrière.
Bekijk de afbeelding

Home Invasion (2016)


Als een rijke vrouw en haar stiefzoon het doelwit worden van een drietal ervaren dieven, komt hun enige beetje hulp van een telefoontje met iemand van het beveiligingsbedrijf. Maar de indringers van hun afgelegen huisje worden steeds vijandelijker en de communicatie loopt moeilijk.
Bekijk de afbeelding

Quartet (1981)


Marya is blut nadat haar echtgenoot, kunsthandelaar Stephan, veroordeeld wordt voor diefstal. Marya accepteert de gastvrijheid van een vreemd koppel, H.J. en Lois Heidler, die haar in hun huis laten leven.


NieuwsFilm

meest populair