Rachel Weisz en Sam Claflin gecast in 'My Cousin Rachel'

Rachel Weisz en Sam Claflin gecast in 'My Cousin Rachel'

De opnames van de film gaan op 4 april van start in Engeland.

Fox Searchlight Pictures heeft vandaag aangekondigd dat de opnames van de film My Cousin Rachel op 4 april a.s. van start zullen gaan. De opnames gaan dan van start in Engeland en Italië en zullen tot midden juni op die locaties plaatsvinden. My Cousin Rachel is gebaseerd op het klassieke boek van Daphne du Maurier en wordt verfilmd door regisseur Roger Michell. De hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Rachel Weisz, Sam Claflin, Iain Glen en de alom gerespecteerde theateracteur Simon Russell Beale. De productie is in handen van Kevin Loader en Anita Overland.

My Cousin Rachel is een duistere romantische film en gaat over een jone Engelsman, die wraak wil nemen op zijn mysterieuze, mooie nicht, omdat hij gelooft dat zij iemand in zijn naaste omgeving heeft omgebracht. Zijn gevoelens voor haar veranderen echter wanneer hij merkt hoe charmant ze wel niet is.

Regisseur Michell schreef ook het script van de film. Hij maakte eerder films zoals Notting Hill, Hyde Park on Hudson, Enduring Love en Venus. Het is nog onduidelijk wanneer My Cousin Rachel onze bioscopen moet bereiken.



NieuwsFilm

meest populair