Bradley Cooper speelt hoofdrol in scifi-thriller 'Deeper'

Bradley Cooper speelt hoofdrol in scifi-thriller 'Deeper'

Volgens scenarist Max Landis wordt de film een combinatie van Birdman, Locke, 2001, The Shining, The Descent en de animatiefilms van Miyazaki.

De al vier maal voor een Oscar genomineerde Bradley Cooper heeft getekend voor de hoofdrol in de scifi-thriller Deeper, naar een script van Max Landis. The Wrap geeft aan dat daarnaast de Hongaarse regisseur Kornel Mundruczo de film zal regisseren. Hij maakte eerde de kritisch bejubelde horror-dramafilm White God.

Landis heeft Deeper beschreven als de optelsom van “Birdman + The Shining + Locke + 2001 + The Descent + Miyazaki,” In de film zal Cooper de rol spelen van een voormalige astronaut die naar het diepste punt van de oceaan moet afreizen. Naarmate de man, genaamd Breen, diepeer en dieper gaat krijgt hij te maken met mysterieuze krachten, wat de nodige gevolgen heeft.

Max Landis zelf zal de film produceren samen met David Goyer en Kevin Turen, Russell Ackerman en John Schoenfelder. Zodra we meer weten over dit veelbelovende project, houden we jullie natuurlijk op de hoogte!



NieuwsFilm

meest populair