Dvd-releases week 14

Dvd-releases week 14

Met o.a. Bridge of Spies, Son of Saul en Er ist wieder da.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Veil (2016)


Dertig jaar geleden was er een religieuze sekte, Heaven's Veil genaamd, waarbinnen de leden veelvuldig zelfmoord pleegden. Een vijfjarig meisje was de enige die er levend uit kwam en zij is dan ook de enige die weet hoe het er daar aan toe ging. Als ze volwassen is, keert ze samen met een filmcrew terug naar de locatie om er een documentaire van te maken. Eenmaal aangekomen ontdekken ze iets dat nog veel vreselijker is dan ze zich ooit hadden voorgesteld.
Bekijk de afbeelding

Bridge of Spies (2015)


Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Gary Powers, een piloot die in 1960 een internationaal incident veroorzaakte naar aanleiding van een ongeluk met een U-2 spionagevliegtuig. Het verhaal focust zich onder meer op James Donovan de advocaat die hem probeert vrij te krijgen.
Bekijk de afbeelding

Vergine giurata (2015)


Een meisje uit Albanië heeft een eed afgelegd om een maagd te blijven en gaat daarna verder mannelijk door het leven gaat, een zogenaamde Sworn Virgin.
Bekijk de afbeelding

Cop Car (2015)

Regie: Jon Watts

De sheriff van een klein stadje gaat erop uit om twee kinderen op te pakken, die zijn auto stalen.
Bekijk de afbeelding

Mega Mindy Versus ROX (2015)


De Gouden Helm is gestolen. Wanneer Achiel de Gouden Helm opzette, veranderde hij in Waterman. Waterman was een echte superheld op Malta, want hij kon het weer bepalen. Jammer genoeg wilde Achiel meer en meer macht en veranderde hij langzaam maar zeker in een slechte superheld. Toen de bewoners hem niet meer wilden gehoorzamen, besloot hij het eiland te laten vergaan door met zijn krachten een immense storm te ontketenen. Anita's moeder kon de ondergang van Malta voorkomen door de Gouden Helm van zijn hoofd te trekken, maar ze werd door de storm met helm en al meegezogen naar de onmetelijke diepten van de zee. Anita heeft na al die jaren de Gouden Helm eindelijk teruggevonden, maar handlangers van Achiel konden hem vrijwel meteen bemachtigen. Als Achiel de Gouden Helm weer in handen krijgt, zal hij alsnog zijn verschrikkelijke plan verder zetten en Malta verwoesten. Mega Mindy moet dit voorkomen en de Gouden Helm voorgoed vernietigen.
Bekijk de afbeelding

10,000 Saints (2015)


Jude, vernoemd naar een liedje van de Beatles, woont in Vermont en doet naast school weinig anders dan stoned worden met zijn beste vriend Teddy. Diep van binnen heeft hij de wens om weer in contact te komen met zijn uit beeld geraakte vader Les, die ervandoor ging toen Jude negen jaar was. Zijn moeder besluit hem tegemoet te komen en stuurt Jude naar zijn vader in New York City. Tijdens zijn zoektocht naar een identiteit vormt hij een speciale band met Teddy's straight edge broer Johnny en een rijk meisje genaamd Eliza.
Bekijk de afbeelding

Son of Saul (2015)


Twee dagen in het leven van Saul Auslander, een Hongaarse gevangene die als lid van het Sonderkommando in één van de crematoria van Auschwitz werkt. Hij probeert het onmogelijke te doen: het lichaam van de jongen die hij als zoon heeft aangenomen redden en een rabbijn vinden om het te begraven. Terwijl het Sonderkommando op elk ogenblik geliquideerd kan worden, wendt Saul zich af van de levenden en hun plannen tot opstand om de overblijfselen te redden van een zoon waar hij nooit naar heeft omgekeken toen hij nog leefde.
Bekijk de afbeelding

Bon Bini Holland (2015)


Robertico Florentina (Jandino Asporaat) is een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van afweet. Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Als Robertico de mooie Noëlla Maduro (Liliana de Vries) ontmoet en ontdekt dat haar vader Ken Maduro (Dennis Rudge) een rijke zakenman is, krijgt Robertico een plan. Als hij Ken weet te overtuigen om te investeren in Bon Bini Bungalows, is hij in één klap uit de problemen. Zijn plan lijkt te slagen maar wordt ingewikkeld als Robertico verliefd wordt op Noëlla. Zal hij zijn zwendel voortzetten of zal hij zijn hart volgen en voor het eerst in zijn leven eerlijk zijn?
Bekijk de afbeelding

Belle et Sébastien (2013)


Een zesjarige jongetje en zijn hond proberen de plannen van Nazi's om Franse verzetsstrijders op te pakken tegen te houden.
Bekijk de afbeelding

Er ist wieder da (2015)


Adolf Hitler wordt wakker in de 21ste eeuw. Hij besluit een carrière als stand up komiek na te jagen.
Bekijk de afbeelding

Baby Steps (2015)


Tate en zijn Taiwanese vriend Danny zijn al een tijdje samen en willen graag een baby'tje. Danny's moeder in Taipeh is hier faliekant tegen. Het idee dat haar al zo lang gewenste kleinkind door een draagmoeder op de wereld moet komen, dat is toch niet uit te leggen aan haar vriendinnen? Ze vindt het al zo moeilijk dat hij homo is. Als de twee vastbesloten zijn, besluit ze het dan maar zelf te regelen. Ze vliegt naar LA en gaat op zoek naar een geschikte draagmoeder, terwijl ze de relatie van haar zoon met Tate negeert, want ze ziet haar jongen eigenlijk veel liever met een Chinees meisje en waarom dan niet met die draagmoeder...
Bekijk de afbeelding

How to Plan an Orgy in a Small Town (2015)


Sekscolumnist Cassie Cranston keert terug naar haar thuisstad, voor de begrafenis van haar moeder. Al snel overtuigt een groepje dorpelingen haar een orgie op te zetten.
Bekijk de afbeelding

Belle et Sébastien, l'aventure continue (2015)


September 1945. In het dorp viert iedereen het einde van de oorlog. Belle en Sebastiaan wachten ongeduldig op de terugkeer van Angelina, maar zij bereikt Saint Martin nooit. Er komt verschrikkelijk nieuws; Angelina raakte vermist toen haar vliegtuig diep in een bos in het Alpengebied crashte. Sebastiaan's opa kent een man die hen kan helpen Angelina te vinden. Maar voordat ze de jonge vrouw kunnen redden, moeten ze vele gevaren trotseren en talloze beproevingen doorstaan.


NieuwsFilm

meest populair